Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti is lustábbak vagytok, amikor a párotokkal vagytok?
Figyelt kérdés
Reggelente képtelen vagyok mellette időben felkelni, akkor is ha 8 órát alszunk, nehezen indul a reggel, nehéz készülődni. Délutánonként képesek vagyunk aludni, pedig külön külön soha.
Egyszerűen nem vagyunk együtt aktívak. Nem olyan vészes a helyzet amúgy, csak érzem hogy jóval lustább vagyok.
Volt ilyen nektek is? Találtatok rá valami megoldást?
2016. dec. 23. 20:57
1/2 Stark2000 válasza:
Volt, rengetegszer. Én egyedül utálok lustálkodni, mert.. hát nah, semmit nem csinálok, folyton agyalok. Ha a barátnőmet átölelve feküdtem / aludtam jóval lustábbnak éreztem magamat. Mintha akkor nyugodtam volna meg teljesen, kapcsoltam volna ki fullon. Én ebben nem láttam problémát, még jó dolognak is tartottam. Megoldást nem kerestem rá, de remélem legalább megnyugtattalak. :)
16/F
2/2 anonim válasza:
nekem meg pont azért nincs kedvem felkelni, mert úgysincs kiért, így emiatt (is) vagyok lusta
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!