Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Külsőre vagy a belsőre fektettek nagyobb hangsúlyt?
Ehhj barátom, ez tudod olyan, mint egy kártyavár első két lapja (gondolom tudod mire gondolok, a fordított V, betűs felállításra) szóval egyik sem áll meg amásik nélkül, azaz mindkettőre szükség van, nyilván egy lány nem szeret bele olyanba, aki kicsit, de kicsit sem tetszik neki.
De ez olyan változó, hogy szinte nincs olyan ember, akinek ne lehetne párja, vagyis véleményem szerint mindnkinek lehet, csak a legtöbb átmegy önsajnáltatásba és aztán csodálkozik, hogy mindenki elhagyja.
valószínűleg azt fogják mondani, hogy a külső és a belső is fontos és ez így igaz, de vannak alternatívák is persze, hogy valaki csak abelsőbe szeret bele, meg van aki csak a külsőbe.
17f
Fiú vagyok, de tapasztalatból tudom, hogy még a nagyon visszahúzódó, visszafogott, félénk lányok is nagyon előnybe részesítik a külsőt, mindamellett, hogy a személyiség is nagyon mérvadó számukra. Ez kb olyan mintha megkérdeznéd egy embertől, hogy melyik térde tetszik a jobban. Bár nem tudom hogy párválasztásra gondolsz-e vagy arra, hogy ők saját magukon melyiket. És ez tényleg relatív hogy ki kinek tetszik. Rengeteg lánynak bejövök, és nem menőzni jöttem ide, mert névtelenül nem is lehetne, hanem külső források által tudom, mindig körbezsongtak a lányok, mégha semmit se csináltam is. De mindezek mellett akadtak olyan lányok akiknek fel se keltettem az érdeklődését :D Lehet másnak az arányok mások, de biztos hogy neki is van olyan akinek bejön, és vannak olyanok akiknek nem. A lényeg ebből, hogy azzal kell foglalkozni akinek igen, és abban a közegben kell mozogni, nem olyan lányok között akik nem vesznek észre. Külsőből sok mindent ki lehet deríteni a belsőről. És nem csak öltözékre gondolok, hanem megjelenésre, ahogy mozog egy ember, amilyen arcmimikákat használ. Látni rajta, hogy mennyire oldott, vagy épp feszült, stb stb.
Sokan a külsőre úgy gondolnak, hogy az nem egy fontos dolog hosszú távra nézve, pedig nagyon is az. Mert amilyen külleme van egy embernek, belül is eléggé olyan.
Mivel a belsőmmel semmi gond nincs, ezért a külső. De azt se viszem túlzásba.
Most ez igazi hülye p!€sásan hangzott O_o
Valamilyen szinten mindkettő kell hozzá. Minden embernek van egy bizonyos ideálja véleményem szerint és épp ez a jó, hogy mindenkinek más tetszik. Én például az átlagos, magasabb vékony srácokat részesítem előnyben. Ha élőben ismerkedem sokkal nagyobb hangsúlyt fektetek a megjelenésre, itt nem csak a külsőt értem, hanem a másik gesztusait, stílusát, kiállását figyelem. Ezekkel rengeteg dolgot tudhatunk meg szavak nélkül is. Engem legtöbbször az ember mosolya illetve szeme tud megfogni a legjobban ha külsőleg kell mondanom valamit. Belsőleg pedig fontos, hogy tudjunk értelmesen beszélgetni és ne legyenek kínos csendek, legyen humora, kedvesség illetve maga a pozitív kisugárzás is nagy előny és a közös pontok se rosszak. Voltam már szerelmes neten keresztül, kép nélkül, annyira megfogott az a fiú, hogy telejesen mindegy volt hogyan is néz ki. És utasítottam már vissza helyes pasit, mert belsőleg semmivel nem tudott megfogni, sőt zavart is. Azt hiszem több dolgot tudnék felsorolni a belsőhöz, számomra az talán fontosabb.
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!