Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A leendő iskolám nyíltnapját találkoztam egy lánnyal. Ráírjak?
Figyelt kérdés
A nyíltnapon láttam meg, másnapra meg is találtam facebookon. Ő jóban van gimis fiúkkal, én meg csak nyolcadikos vagyok(ő 9). Rá merjek írni? Áttól tartok, hogy fiatalnak fog tartani, hiszen szinte kisfiú vagyok egy gimis fiúhoz képest.2016. dec. 21. 22:19
1/5 anonim válasza:
Nehogy rámerj, a végén megbánnád.
2/5 October15 válasza:
Ja mert ők nem kisfiúk... XD Amúgy most mondanám, hogy ne írogass hanem menj oda de hát 2016.. lassan integrálódunk a FB-ba... szóval miért ne.
24F
3/5 A kérdező kommentje:
Nem ugyan azon a településen lakunk, nem tudok hozzá csak úgy odamenni.
2016. dec. 21. 22:35
4/5 anonim válasza:
Szerintem megér egy misét :)
Ha nem próbálod meg, akkor meg azon fogsz bánkódni később.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!