Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bettinaa7766 kérdése:
Miért szapul az exem?
Figyelt kérdés
Ő szakított velem, 1 hónappal ezelőtt arra hivatkozva hogy belefáradt a veszekedésekbe. Semmit nem lehetett megbeszélni vele mert mindent hisztizésnek könyvelt el. Nagyon nagy volt köztünk a szerelem, én voltam neki az első is. Fél évig voltunk együtt. Egyáltalán nem haraggal váltunk el, zokogott is közben de viszont azóta olyan utálat van benne irántam es nem értem miert...szid, hord minden haverjanak meg hogy milyen rossz volt velem meg hogy en ilyen meg olyan szar voltam meg hogy csak idegesitettem, púp voltam a hátán es hogy örül hogy végre vége...velem nem ilyen volt mindig kimutatta a szeretetét...azóta meg állandoan valami csajokról beszél...nem ertem miert csinalja ezt mikor sose csaltam meg mindig szeretettem es mindenben tamogattam...nagyon rosszul esik hogy ilyeneket mond rolam foleg ha mar nemis erdeklem mier foglalkozik velem...elvileg o valaha szeretett engem...2016. dec. 12. 16:23
1/4 anonim válasza:
valószinüleg így próbálja leplezni az emberek előtt azt hogy ez azért őt is megviselni és hát a fiúk ugye minden helyzetben meg akarják őrizni a menőségüket szóval ne aggódj nem gondolja ezeket komolyan :D ami meg a csajokat illeti így próbál tovább lépni ;)
2/4 anonim válasza:
De komolyan gondolja. Tini korban könnyen billennek át az érzelmek pozitív irányból negatívba.
3/4 A kérdező kommentje:
es ha annyira nem erdeklem akkor miert beszel rolam? inkabb hagyjon bekem
2016. dec. 12. 18:55
4/4 okosóra válasza:
Szerintem csak iriggye akar teged tenni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!