Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Fiúk! (18 év alatt) ti elfogad...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! (18 év alatt) ti elfogadnátok és hordanátok?

Figyelt kérdés

18 év alatti fiúk, ti elfogadnátok és hordanátok, ha egy 60 cm hosszú arany nyakláncot egy arany méllal adna nektek ajándékba a barátnőtök? ( a medálba a monogrammotok lenne bele vésve)

Egy fél éve járunk,de én is hasonlót kaptam tőle a szülinapomra ami egy hete volt!

Ha kell majd tudok képet linkelni ha kell!

2016. dec. 10. 15:47
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
18 éves lány vagyok, de a fiúk többsége nem hord ilyent. Nézd csak meg a stílusukat.
2016. dec. 10. 19:12
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

Van pénz.

Én, ha fiú lennék biztos hordanám, nem sérteném meg, hogy nem hordom.

2016. dec. 11. 01:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!