Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ti örülnétek ha a barátnőtök modell lenne?
Nem.
Nem akarok túlzottan előítéletes lenni, de a tágabb ismerősi körömben aki modellkedik, azoknak a viselkedése és jelleme egyáltalán nem jön be. Persze, tudom, nem mindenki olyan, de akivel eddig találkoztam, az mind taszító volt.
Az egyik, ami nagyon taszít, az a túlzott sminkelés. Én a természetes szépség híve vagyok, bár a szolid, ízléses smink ellen nincs kifogásom, de amit a modell ismerőseim művelnek, az már túlzás.
A másik taszító dolog, hogy rémesen el vannak szállva maguktól. Oké, aki elér valamit, az legyen büszke a teljesítményére. (Arról mondjuk lehetne vitatkozni, hogy a külső adottságok kihasználása mennyire saját teljesítmény, de nem is ez a lényeg.) De az túlzás, ahogy el vannak szállva maguktól. Még az is, aki valami zs-kategóriás ügynökséghez szerződött, és amúgy ha nem lenne rajta fél kiló vakolat, akármelyik tök átlagos csaj szebb lenne nála.
Na meg akiket ismerek, mindegyikük rémesen felszínes.
Egyik gyerekkori lánybarátom is elkezdett modellkedni, és sajnos ő is olyan lett, amit fentebb leírtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!