Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Fiúk, ti örülnétek ha a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, ti örülnétek ha a barátnőtök modell lenne?

Figyelt kérdés

2016. dec. 6. 17:39
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Egy modellnek megmondják mit ehet, mit csinálhat, stb. Ha esetleg megsérül, mégdurvábban bánnak vele, pénzt sem kap. Nem olyan habostorta az az élet, mint gondolják.
2016. dec. 6. 18:52
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Ahha
2016. dec. 6. 18:53
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Nálam kizáró ok
2016. dec. 6. 19:06
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

Én nem. :D

16/f

2016. dec. 6. 19:20
 15/18 anonim ***** válasza:
50%
Nem, az anorexia és bulimia melegágya... sajnos még mindig.
2016. dec. 7. 09:25
 16/18 anonim ***** válasza:

Nem.

Nem akarok túlzottan előítéletes lenni, de a tágabb ismerősi körömben aki modellkedik, azoknak a viselkedése és jelleme egyáltalán nem jön be. Persze, tudom, nem mindenki olyan, de akivel eddig találkoztam, az mind taszító volt.

Az egyik, ami nagyon taszít, az a túlzott sminkelés. Én a természetes szépség híve vagyok, bár a szolid, ízléses smink ellen nincs kifogásom, de amit a modell ismerőseim művelnek, az már túlzás.

A másik taszító dolog, hogy rémesen el vannak szállva maguktól. Oké, aki elér valamit, az legyen büszke a teljesítményére. (Arról mondjuk lehetne vitatkozni, hogy a külső adottságok kihasználása mennyire saját teljesítmény, de nem is ez a lényeg.) De az túlzás, ahogy el vannak szállva maguktól. Még az is, aki valami zs-kategóriás ügynökséghez szerződött, és amúgy ha nem lenne rajta fél kiló vakolat, akármelyik tök átlagos csaj szebb lenne nála.

Na meg akiket ismerek, mindegyikük rémesen felszínes.

Egyik gyerekkori lánybarátom is elkezdett modellkedni, és sajnos ő is olyan lett, amit fentebb leírtam.

2016. dec. 7. 09:36
 17/18 anonim ***** válasza:
amúgy ez szinte alapkövetelmény is náluk, volt nekem ismerősöm, nagyon királyul nézett ki, de mivel nem hódolt be feltétel nélkül, nem feküdt le azzal, akikkel mondták neki, nos ott is kellett hagynia. pedig ő tényleg ritka szép volt, és nem is mesterségesen, hanem a la natur is
2016. dec. 7. 09:53
 18/18 anonim ***** válasza:
Attól függ. Előttem is biztos leírták, hogy mindenkinek más a szép. Mondjuk pl. ha tényleg egy nagyon szép lány, de cserébe nagyon hisztérika... Hát, nem a legjobb párosítás, ugye? Olyan, hogy tökéletes ember, olyan nincs, és a kinézet csak egy tulajdonság a sok közül. Persze, szerelemben biztos úgy gondolja egymásról a 2 fél, hogy a partner a legjobb, tehát normál esetben a szerelmes úgy gondolja a lányról/fiúról, hogy ő a legszebb. Szóval a kérdés ilyen formában értelmetlen. Szerintem.
2016. dec. 7. 20:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!