Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
16 vagyok a barátnőm 13 (NEM fogok vele lefeküdni amig 14 nem lesz! ) jogosan mondanak pedofilnak a barátaim? Szerintetek is nagy ez a kor külömbég?
Figyelt kérdés
2016. dec. 4. 13:43
1/16 anonim válasza:
Nem. Mondjuk ha elöl deszka hátul léc az a 13 éves akkor cink. De amugy arra utalgatnak hogy a saját korosztályodban égő hogy nem találsz csajt magadnak. 13 éves kéne a francnak már bocs.
3/16 anonim válasza:
Nem nagy korkülönbség! Nekem is nagyon régen 11 évesen volt 14 éves barátom... (pls ne riba***zzatok, életemben ezután max 4 barátom volt, és nem csak 1-2 hétig jártam velük)
4/16 anonim válasza:
Lefeküdhetsz vele 12 éves kora után.
5/16 anonim válasza:
Dehogy jogos! Járj vele nyugodtan xD
6/16 anonim válasza:
Én 16 éves lány vagyok és 13 éves a barátom :DDDDDDDD
7/16 anonim válasza:
Nem nagy, viszont amit zárójelbe írtál...miért, ha 14 lesz egyből meg is fekteted?
8/16 anonim válasza:
3 év kor külömbség nem sok de miért egy 13 évessel?
9/16 anonim válasza:
3 év nem sok, csak ebben a korban. De amúgy jogos az egyik válaszoló kérdése. Ha 14 lesz azonnal megfekteted? Hidd el, egy 14 évesnek még nem való ez.
Mennyi ideje vagytok együtt?
10/16 anonim válasza:
Ha 14 évesen megfekteted, k.va gáz vagy tesó!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!