Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
AdventurerTomcs kérdése:
Volt értelme? (többi lent)
Figyelt kérdés
Párommal már 3 hónapja vagyunk együtt,viszont történt az a szörnyű helyzet hogy megcsalt.Egyik nap eléggé rossz kedvem volt és eléggé féltékenykedtem (akkor még csak a rossz kedvem miatt meg mert ilyen a természetem).Párom úgy reagált a helyzetre mondván "Jó,ha féltékeny vagy akkor nézd meg a facebookom és láthatod hogy nem csallak meg senkivel". Én természetes éltem a lehetőséggel.Találtam is egy beszélgetést amiről kiderült hogy valójában tényleg megcsalt.Erre hangosan ki kotyogta hogy "azt el felejtettem törölni?!" Mondanom sem kell a bizalom kuka.De őszinték az érzéseim legalább is én úgy vélem.Megbocsátottam neki viszont eléggé kemény feltételeket szabtam amikbe ő bele is ment.Természetesen belátta a hibáját és azt mondta tanult belőle soha többé nem tesz ilyet.Azóta ugyan úgy együtt vagyunk,és próbálom vissza építeni azt a bizalmat ami az előtt volt viszont máig vannak olyan pillanatok amikor úgy érzem megint megcsal.Volt értelme megbocsátanom neki vagy csak magamat kínzom azzal hogy ezt tettem/teszem.2016. nov. 30. 19:42
1/5 anonim válasza:
Szerintem meg szakíts. a megcsalás az egyik leggerinctelenebb dolog , ráadásul 3 hónap után. Ez vicc. nagyon sajnálom ami történt, de csak saját magadat tennéd tönkre , ha egy ilyen "kapcsolatban" maradnál. Elhiszem hogy fáj és szereted ezért megbocsátasz , de már sose fogsz benne bízni , sose lesz a régi a kapcsolatod.
2/5 anonim válasza:
ha tudsz benne ugyanugy megbizni akkor nem is bocsájtottál meg neki csak azt mondod...ha megbocsájtasz neki akkor ott vagytok mint előtte ugyan az a bizalom de ha ezt nem tudod produkálni akkor nem is bocsájtottál meg neki ami meg teljesen érthető
3/5 anonim válasza:
Biztos jó bolygón élsz?:D Ilyen lányt se láttam még.
Hagyd el rögtön, aki szeret nem tesz ilyet veled, legalább lebukott, az már más kérdés, hogy mennyire bunkó paraszt és gyerekes módon, jobb lesz neked, ha nem lesz melletted:)
5/5 anonim válasza:
Véletlen nem Krisztiánnak hívják a barátod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!