Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Fiú akar lenni, mit tehetek?...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiú akar lenni, mit tehetek? (többi lent)

Figyelt kérdés

Sziasztok

1 éve vagyok együtt barátnőmmel, és most kitalálta, hogy ő fiú és ő mindenképp úgy akar kinézni mint egy fiú, a kinézetével nem is lenne gond, mert hát majd megunja, vagy valami, nem zavar különösebben, hanem az, hogy viccelésből mondom főzés közben, hogy hogy lesz így belőle háziasszony, aztán mondja és kijelenti, hogy fiú nem lesz háziasszony. és még volt pár ilyen főleg az elmúlt 3 napban. Próbáltam neki azt mondani, hogy menjünk el pszichologushoz, hogy valóban tudja, hogy mit akar mert a műtétes dologra, mindig a nem tudom a válasz.Azt mondja, hogy a lányokhoz nem vonzódik, és ha átműtetné magát, akkor is szeretne velem maradni. De én így hogy tervezzek vele jövőt, hogy bármikor gondolhat egyett és átműteti magát fiúvá? Nagyon szeretem, mit javasoltok, hogy kellene erről elterelnem a gondolatait és megszerettetni magát a saját nemével?

2016. nov. 29. 22:48
 1/6 A kérdező kommentje:
lány 15 éves, és bocsi ha zavarosan fogalmaztam, most nem tudok értelmesen fogalmazni
2016. nov. 29. 22:49
 2/6 anonim ***** válasza:

hagyd rá, majd elmúlik a hóbortja

[link]

https://www.youtube.com/watch?v=ItKXx5fTeE8

2016. nov. 29. 23:01
 3/6 anonim válasza:
Én is lány vagyok,én is 15 éves :D Ugyanilyen vagyok én is.Engem a műtétnél a pénz tart vissza,meg mások megutálnának,nem akarok bzi se lenni.De attól még nagyon szr érzés...Van erre kess?
2016. nov. 30. 06:27
 4/6 anonim ***** válasza:
Most ez kérdés? Mondd neki hogy abbahagyja vagy dobod. Mi mást tennél?
2016. nov. 30. 13:43
 5/6 A kérdező kommentje:
Most addig nincs nagy bajom, amíg nem műtetti meg magát. Miért legyek vele egy p öcs, ő megosztott valamit vele, nem fogok rögtön szakítani vele.
2016. nov. 30. 23:54
 6/6 anonim ***** válasza:
Szerintem csak nemigen tetszik neki a házimunka. Fordítva lehetséges, de hogy egy lányból fiút tudnának csinálni, ilyet még nem hallottam...(Miből készül a "szerszám", hogyan lesz erekciója, stb.)
2016. dec. 4. 16:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!