Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiú akar lenni, mit tehetek? (többi lent)
Sziasztok
1 éve vagyok együtt barátnőmmel, és most kitalálta, hogy ő fiú és ő mindenképp úgy akar kinézni mint egy fiú, a kinézetével nem is lenne gond, mert hát majd megunja, vagy valami, nem zavar különösebben, hanem az, hogy viccelésből mondom főzés közben, hogy hogy lesz így belőle háziasszony, aztán mondja és kijelenti, hogy fiú nem lesz háziasszony. és még volt pár ilyen főleg az elmúlt 3 napban. Próbáltam neki azt mondani, hogy menjünk el pszichologushoz, hogy valóban tudja, hogy mit akar mert a műtétes dologra, mindig a nem tudom a válasz.Azt mondja, hogy a lányokhoz nem vonzódik, és ha átműtetné magát, akkor is szeretne velem maradni. De én így hogy tervezzek vele jövőt, hogy bármikor gondolhat egyett és átműteti magát fiúvá? Nagyon szeretem, mit javasoltok, hogy kellene erről elterelnem a gondolatait és megszerettetni magát a saját nemével?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!