Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Túl sok veszekedés?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Túl sok veszekedés?

Figyelt kérdés

A párommal végzős gimnazisták vagyunk.3 éve vagyunk együtt.Nagyon szeretjük egymást.Viszont az utóbbi időben rengeteget veszekedtünk...és nagyon csúnya dolgokat vágytunk egymás fejéhez...megbeszéltük de most itt bújkál egy buta gondolat,hogy nem szeretem..de ez nincs így mert szeretem és nem megszokásból vagyok vele..Szeretni akarom..és boldoggá tenni..

Ti hogy hoztátok vissza a gödörből a kapcsolatotokat ?

Ne mondjátok,hogy szakítsunk az nagyon fájna.Volt,hogy úgy volt legyen vége...abba majdnem belehaltam...Tudom,hogy az is befolyásol..de szeretném megoldani.Ő is..mert szeret!

Segítsetek!

A válaszokat köszönöm!

2016. nov. 27. 15:18
 1/2 anonim ***** válasza:

Beszélgessetek és jussatok közösnevezőre.

Egyébként érdekesen írsz.Nem megszokásból vagy vele, ezt értem.Viszont kicsit olyan, mintha azért lennél még vele mert félsz a szakítástól, a velejáróitól és attól ami utána jön.Miből gondolom?Az írásodból.Pl: "szeretni akarom".

Először gondolj át mindent és azután beszélgess vele!Azért maradj vele mert tényleg szereted, ne azért amit írtam vagy másért!

2016. nov. 27. 16:05
 2/2 anonim ***** válasza:
Szerintem üljetek le és beszéljetek meg mit akartok, mi lenne a legjobb megoldás. Lehet egy kis távolság és idő jót tenne.
2016. nov. 27. 16:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!