Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez lehetséges?
Figyelt kérdés
Na szóval, sziasztok! 16 éves vagyok. Van egy lány aki alsóban megcsókolt(általános suliban: pontosabban 3 ban) na és akkor nem a legszebb lány volt. De most hú. Még most is az osztálytarsam(mert 8 osztályos gimibe járok) na és én azóta nagyon kedvelem, de ő nem tudom hogy igen. Mindig szoktunk beszélgetni, hülyéskedünk. Nagyon bírjuk egymást. De én többet érzek mint barátság, őt meg nem tudom. Ha bevallom nem fog megromlani a kapcsolatunk? Köszi a válaszokat2016. nov. 25. 22:40
1/2 NudliHercegnő válasza:
Sajnos ezt kívülállók nem fogják tudni neked megmondani, csak akkor fog kiderülni, ha megteszed. Persze benne van a pakliban, hogy emiatt már nem fog tudni ugyanolyan szabadon barátkozni veled, ha esetleg ő nem viszonozza, ha szerinted nem éri meg a kockázat, akkor ne lépj. próbálj meg minél közelebb kerülni hozzá, szervezzetek sok közös programot, kísért haza délutánonként, finoman udvarolj, aztán ha látod, hogy pozitívan fogadja ezeket, akkor mondd el.
Sok sikert!
2/2 A kérdező kommentje:
Hát szerintem viszonozná... Mivel legjobb barátok vagyunk mindig hazakísérem meg csinálunk programokat. Próbáltam nagyon rejtetten udvarolni neki elég jól vette
2016. nov. 25. 23:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!