Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Baj hogy aggódom? 19L

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Baj hogy aggódom? 19L

Figyelt kérdés
A legjobbbarátnőm 18 éves és eljegyezték októberben. Örülök neki tényleg. Igyekszem támogatni is. De valahol legbelül mégis féltem őt, h mi lesz ha később nem jól alakul a kapcsolatuk. Eddig nem mertem neki beszélni neki az aggályaimról, és így meg úgy érzem mintha nem örülnék a boldogságának. szerintetek túlaggódom?

2016. nov. 25. 21:41
 1/5 anonim ***** válasza:

Teljesen normális, hogy aggódsz a legjobb baratnôdért! Bár 18 évesen még korainak tartom az eljegyzést, meg persze fontos hogy mióta vannak együtt a fiúval, milyen a srác stb...

Ülj le a barátnőddel és mond el neki az aggódásod, jól fog neki esni hogy ilyen barátnője van és legalább tudja ha ne adj isten nem működik neki a dolog a fiuval te ott leszel neki és támogatod! :)

2016. nov. 25. 21:46
 2/5 anonim válasza:
Sose értettem azt hogy mi a .... -ért kell ilyen fiatalon megházasodni?? Nem akarok vészmadár lenni,meg semmi de amikor azt látjuk h mondjuk valaki 30 évesen megházasodik majd két év múlva elválik,akkor mire számithat 18 évesen.Ez nagyon komoly dolog,ha belekeverjük a vallást,ez egy szent kötelék!! Egy életre szól!! Nem hirtelen fellángolás!!Ez nem egy divat és ne is csináljunk belőle divatot,mert k...a nagy csalódások lesznek és persze a másik lesz hibáztatva és keresnek mást. Én leülnék vele megbeszélni mielőtt nem késő,maradjanak együtt persze ha szeretik egymást,meg jól megvannak de NE házasodjanak össze.Nem tudom h a srác hány éves,de nem lehet sokkal érettebb a lánynál(nem megbántva senkit).De bízd rá a végső döntést,lehet h boldogan élnek mig meg nem halnak,de lehet h egy életre való lecke lesz neki.
2016. nov. 25. 21:51
 3/5 A kérdező kommentje:
Hát idén márciustól lett komoly a kapcsolatuk, ezért nekem is gyorsnak tűnt a dolog.
2016. nov. 25. 21:55
 4/5 anonim ***** válasza:

nem nagyon értem az ilyeneket. nekem egyik osztálytársam lett 19 évesen házas!!!

nem tudom, ilyen fiatalon lehet-e ennyire komoly döntést meghozni....és tényleg ha még 2-3 évig azt is gondolja, hogy jó, mi lesz mondjuk 10 év múlva....akkor ő még csak mindig 29 éves lesz... a férje meg kb 50...nagyon másra van igénye egy 50 éves pasinak, mint egy 29 éves nőnek...

persze lehet hogy működik, csak talán nekünk ez azért furcsa, mert a kapcsolatok többsége néhány hónap, de legfeljebb 1-2 év után ellaposodik, és tönkre is megy. házasságig eleve kevesen, egyre kevesebben jutnak, és 4 éven belül 60%os eséllyel kb végződik válással...

az ő dolga mit csinál, ha akar kössön házasságot nyilván... én azért több évig várnék, tényleg ismerjük nagyon ki egymást a párommal, tényleg éljünk át valami olyan időszakot is ami problémás, hogy lássam, olyan helyzetben mit csinál, hogy viselkedik...mert persze amikor minden idilli, könnyű szeretni a másikat, de ha bármi nehézség, egy munkahely elvesztése akármi közbejön.....vajon akkor is mellettem fog állni a másik? számíthatok rá tényleg? szerintem ezt a középiskolából éppen csak kikerülve, minimális élettapasztalattal nem igazán lehet megítélni. de hát ki tudja, eljegyzés még azért nem házasság... nem tudhatjuk mi lesz belőle...nyilván persze tök jó lenne ha működne a dolog, meg simán lehet amúgy így...de érthető az aggodalmad, kedves kérdező

2016. nov. 25. 22:09
 5/5 NudliHercegnő ***** válasza:
Teljesen reálisan aggódsz, de sajnos van, aki csak a saját tapasztalatából tud tanulni. Lehet, hogy el sem jutnak a házasságig. Ha olyan a helyzet, jó barátnőként lépj közbe, és ne hagyd, hogy csak azért ragadjon egy kapcsolatban, mert 'jaj, hát már eljegyeztek, mostmár nem illik szakítani'. Szerintem tartsd szemmel a dolgok alakulását.
2016. nov. 25. 23:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!