Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Ez aggodalomra ad okot?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez aggodalomra ad okot?

Figyelt kérdés
A párommal két hónapja szakított a barátnője, aki rögtön le is tiltotta facebookon. Az ő kapcsolatuk mindig is se veled se nélküled kapcsolat volt,de mióta a párommal vagyok én nagyon boldognak érzem magam,és azt hiszem hogy ő is az mellettem. De tegnap össze futott a volt barátnőjével,és azóta a haverjainak csak róla beszél,és róla kérdezősködik. (A csaj jóban van mindegyik barátjával) Elcsíptem egy olyan mondatot,hogy hülyeség volt őt elengedni,és jövő őszre mikor mindkettőjük élete rendeződni fog vissza kell szereznie. Erre rákérdeztem a páromnál és azt mondta,hogy szeret,és már nem érdekli a csaj. De ma reggel láttam,hogy újra ismerősök lettek. Most mit gondoljak? 19/l
2016. nov. 24. 15:35
 1/2 anonim ***** válasza:
Csak arra voltál való hogy féltékennyé tegye.
2016. nov. 24. 15:49
 2/2 October15 ***** válasza:

Az fb és társai az hagyján de komolyan az volt a válasza arra, hogy hallottad az elszólását, hogy már nem érdekli a csaj? Bszd ki a büdös francba... gyerekek ha egy ilyet benyögünk legalább egy minimális szégyenérzet kerüljön már eló ha már eszünk és gerincünk nincs pls...

24F

2016. nov. 24. 15:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!