Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Le akar rázni vagy tényleg az exe miatt van így befordulva?
Figyelt kérdés
Előttem volt egy 4 éves kapcsolata de mint mondta nehezen tudja elfelejteni. Vannak olyan időszakai amikor teljesen befordul egy vagy akár két hétig nem talalkozunk,mert nem akar velem bunkó lenni, össze veszni stb. Most tényleg jól érzem hogy le akar rázni vagy csak be mesélem magamnak? Időt kéne adnom neki?2016. nov. 24. 06:56
1/2 anonim válasza:
Ne fuss olyan után, aki egy hétig le se szar.
2/2 NudliHercegnő válasza:
Akár le akar rázni, akár nem, szerintem nem szép dolog tőle, ahogy természetesnek veszi, hogy minden körülötte forogjon. Szerintem sok más ember is szakított már hosszú kapcsolat után, és az, hogy azért nem találkozik emberekkel, mert morcos, és nem akarja, hogy gorombán viselkedjen velük... Ha normálisan akar viselkedni, az döntés kérdése, nem azé, hogy mikor találkozik kivel. Furcsa egy lány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!