Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire fura ha a barátnőm szinte soha nem mondja nekem hogy szeret? És miért nem mondja?
Fiúknal gyakran van igy es felnőtt férfialnàl is. Sok szegeny felesèg.
Egyszerűen gáznak erzik kimondani ennyi.
Bár en mondjuk sose ereznem így, ez a rányögés meg külön.
Ha egymás szajában vtok főleg, ki kell kérdezned nincs mas valasztáshoz. Kösd egy székhez v vmi..
Jaj bocs h barátnő
Akkor ne kötözd ki semmiképp 😇
Bocs elolvastam decígy meg nincs valaszom.
Lanytól ez extrém szokatlan èn mondom neked
Először is hány évesek vagytok? Másodszor a "konkretan kábé folyamatosan egymás szájában vagyunk, a környezetünk már kicsit nehezen is visel el minket emiatt". Na ezt a kijelentést nem tudom hova tenni. Ne csodálkozzatok ezen, mert ez nem normális dolog társaságban. Velem az exem egyébként ezért szakított, mert nem mondtam neki elégszer hogy szeretem. Az én véleményem erről az, hogy nem azt kell nézni mit mondok, hanem azt, hogy mit teszek. Plusz ha állandóan azt mondogatod akkor elveszed a súlyát a szónak. Ez az én véleményem, egyébként szerintem nem kell aggódnod ha jól megvagytok akkor pedig pláne.
18F
Nekem is ilyen a barátnőm,bár nem ennyire.
Én rákérdeztem,és azt mondta,azért,mert kényszernek érzi. És ha sokat mondjuk elveszti a varázsát.
Amikor sokat mondtam neki,csak mosolygott egyet és behunyta a szemét,vagy megcsókolt. Kicsit lejjebb adtam a dolgokból,és ritkábban mondom.
Illetve ha van valami oka,akkor mondja. De csak úgy,hogy mondjon vmit talán felesleges.
Pl. nem látott 1 hétig,és aztán a nyakamba ugrott,és akkor mondta. Vagy azt álmodta,hogy a szeme láttára csalom meg. Másnap átmentem este hozzá,és el sem engedett,szorított,és mondogatta,hogy mennyire szeret.
Telefonban mondja néha,illetve mikor este elköszönünk.
Kérdezz rá,hogy miért nem mondja. Szeret-e még egyáltalán?
El fogja mondani,és választ kapsz.
19F
Előző vagyok!
Viszont szerintem,ha kimutatja gesztusokkal,tettekkel,akkor nincs ezzel gond.
Próbáld ki,hogy te sem mondod neki soha. Lehet,hogy hiányozni fog neki,és fogja mondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!