Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Második randin lefeküdnétek a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Második randin lefeküdnétek a pasival, ha nagyon bejön? 18l

Figyelt kérdés

Van egy pasi, és hát őszintén szólva én nem szoktam annyira könnyen adni magam, de ő valamit nagyon jól csinál. Elhívott randira először el sem akartam menni, sőt félúton legszívesebben vissza fordultam volna, de azért mégsem akartam szemét lenni szóval oda mentem hozzá, és hát elkezdtünk beszélgetni de totál ellazultam nem értem hogyan érte ezt el csak beszéddel.

És hát egyszer csak megakart csókolni először nem akartam hagyni, de már én sem bírtam és hát ilyen puszi lett belőle.

Ma megyek hozzá ilyen ott alvós/összebújós dolgora mondta, hogy ha nem akarom akkor nem fog "cseszegetni".

A kérdés az lenne, hogy ti oda adnátok magatokat ilyen hirtelen valakinek aki mondjuk tényleg bejön, vagy inkább megpróbálnátok ellenállni? Nem is akarom elsietni a dolgokat, mert sok kapcsolatom ez miatt lesz rossz, hogy elsiettünk mindent, de hát basszus kibeszél a bugyimból kb :D

2016. nov. 18. 09:54
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Biztos,hogy nem adnám könnyen magam. Nekem 18 évesen lett az első barátom, 19. szülinapom után vesztettem el együtt voltunk jó pár hónapja,és még mindig vele vagyok,1.5 hónapon belül leszek 20..

Én a helyedben mindenképp várnék még,ha nem csak egy éjszakára tervezed a palit.

2016. nov. 18. 10:01
 2/8 anonim ***** válasza:
89%

Szerinted a pali mit akar? Biztos nem aludni fogtok vagy csak ölelkezni...simán azt akarja a kis csákó hogy add oda neki magad! De állj!

Én se adnám oda magam könnyen...nem szabad, vagyis még van rá időd bőven ha már 2. alkalommal megtörténik...szerintem gyors lenne, ez a baj a mai fiatalokkal, túl gyorsan oda adják magukat a lányok, aztán meg néznek ha hamar le vannak pattintva :)

23 L

2016. nov. 18. 10:41
 3/8 A kérdező kommentje:
Igen teljesen igazatok van, én is ezektől a dolgoktól félek:) Okés csajok akkor moderálom magam picit.
2016. nov. 18. 11:14
 4/8 anonim válasza:
100%

Olyan nincs, hogy egy pasi csak úgy elhív magához egy éjszakára. Pláne nem alvósra... Eleve az alvás mint fogalom sem fordul meg az agyában, pláne, ha érzi, hogy nem veszett fejsze nyele...

Meg mondjuk.. agglegény koromban én sosem hívtam el magamhoz második randira azt a nőt, akivel szemben komolyak voltak a szándékaim, már csak azért sem, hogy ne azzal rontsam el az egészet.

2016. nov. 18. 11:39
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem akarsz könnyű préda lenni, akkor ne tedd meg vele a második randin.
2016. nov. 18. 11:43
 6/8 Hmmm hmmmm válasza:
100%
22F Ha én egy lányt elhívok 2. randira éjszakár akkor az csak arra az éjszakára kell :) szerintem tartsd magad, akkor nagyobb kihívást jelentesz, és még lehet is akár valami :)
2016. nov. 18. 12:13
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem várj még ezzel a dologgal. Ha azt mondod nem fekszel le vele és ezek után ő nem keres, akkor tényleg csak egy éjszakára kellettél volna neki. Viszont ha keres, akkor komolyak a szándékai.
2016. nov. 18. 12:24
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Későn láttam a kérdést, de érdekelne ettől függetlenül, hogy mi lesz/volt. :D
2016. nov. 18. 20:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!