Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Miért kell minden kislánynak/t...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kell minden kislánynak/tini lánynak (14-17 évesek) +10 éves férfi?

Figyelt kérdés

Komolyan nem értem őket. Unokahugom tegnap súgta meg nekem, hogy 15 évesen volt egy 4 hónapos kapcsolata egy 26 éves pasival, csak nem érezték jól magukat egymással, így csak szexeltek. Leszőgezem nem vagyok tini, 27 éves vagyok, de soha nem értettem sem a 10 évvel ezelőtti korosztályt sem a mostanit.

Azon kívül, hogy a lánykák nedvesednek mert nekik idősebb pasijuk van mi a jó nekik? Még csak fel sem tudnak vágni a pasijukkal, mert valószínűleg titkolniuk kell.

Nekem 19 évesen volt 27 éves férfival egy majdnem két éves kapcsolatom, de ez a 8 év is sok volt néha.

Mert ő már rendesen dolgozott, a barátai, kollégái 30+ évesek voltak, úgyhogy amikor elmentünk egy egy összejövetelre, buliba akkor olyan felnőttes mederben folyt minden. A legtöbbnek már gyerkőce volt, hozzájuk kellett igazodni.

Én sem voltam soha az a durván bulizós fajta, de mégis jól esett volna egy egy diszkó, ahol ő már nem érezte jól magát, én meg egyedül nem akartam menni, szerettem volna végre a párommal bulizni.

Ha meg az én barátaimmal jöttünk össze, akkor neki volt "rossz" a sok "gyerek" között, mert a mi bulijaink a baromkodásról szóltak, karaoke, tánc, saját, kitalált ökörségekkel tűzdelt activity.

Szóval nem értem mit tud kezdeni egy 14 éves egy 24 éves sráccal. Megbeszélik a matek házit aztán szexelnek?

Nem akarom provokálni a nagyon hamar felnőtt gyerek társadalmat, csak kíváncsi vagyok.

2016. nov. 14. 12:14
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Bocsánat, de nem voltam 12 éves szintjén, a húszas évei elején levő fiatalság szintjén voltam. Számomra fontos volt a barátaimmal való ökörködés, számára nem. Ahogyan mostani fejemmel már nekem sem fontos a baromkodás. Most fontosabb egy mélyebb tartalmasabb beszélgetés a barátaimmal, mert már alakul a véleményünk a világról, felnőttünk.

A matek házis példa egy sarkalatos példa volt. De pl egy 24 éves srác már másfajta társasági életet él, másra van igénye, remélhetőleg a tudásszomja is magasabb szinten van, mint egy kamasznak.

Azért egy kamasz akárhogy erőlködik nagyon kis részben fogja fel a világ eseményeit, nem tud önálló véleményt alkotni, azt mondja amit a felnőttektől hall, és ami számára szimpatikusabb. Természetesen mindig vannak kivételek, de egy kamasz akkor is kamasz, hiába hiszi magát felnőttnek. Egy fiatal felnőtt pedig nem sokáig fogja elviselni egy gyerek problémáit.

Ezzel a korosztályal dolgozom, elég szépen rájuk látok, látom a saját korosztályukból alakuló kapcsolatok életét, az 1-3 korkülönbséggel működő kapcsolatokat, és pár eltitkolt 10+ év különbséggel működő dolgokat.

Aki epésen megkérdezte, hogy mi mégis miről beszélünk, annak csak annyit mondanék, hogy az életünkről, a mindennapjainkról. De! Két felnőtt megérti egymás gondját, baját, életét és tudnak egymáson, egymásnak segíteni.

De most őszintén, ha adott egy 14-15 éves kislány a maga óriási iskolai, családi, baráti gondjaival, örömeivel, azt 25 éves felnőttként minden áldott nap végig hallgatnád? Te meg a munkahelyi gondjaidat,örömeidet megoszthatod ugyan vele, de számára az unalmas, ahogy számodra érdektelen lesz egy idő után a csacsogása.

Persze vannak külsős dolgok, könyvek, filmek, zene, szórakozás, hobbi, de akkor sem tud kiteljesedni az a kapcsolat. Valaki mindig megjátsza magát valami érdekében.

2016. nov. 14. 13:56
 12/14 anonim ***** válasza:
91%
Mert azok minden hónapba tudnak venni nekik iphonet:D, ismerek iylen lányt
2016. nov. 14. 14:59
 13/14 anonim ***** válasza:
28%
Huszonévesként nekiálltam beszélgetni egy lánnyal, nem kérdeztem hány éves, csak tök jól elvoltunk, rengeteg közös téma volt, aztán utólag mondta, hogy 16 éves, gimibe jár, stb stb. Picit ledöbbentem, de nem zavart, hisz kedves, értelmes lány volt, sokat beszéltünk személyesen, telefonon, fb-n, mindig érdeklődtünk milyen napja volt a másiknak meghallgattuk egymás problémáit, örömeit és nem untunk egymásra. Vagyis működhet, nem csak az életkortól függ. Itt a gyakorin is rengeteg értelmes gimis lány van pl, nincsenek egy tízéves szintjén. Tényleg emberfüggő a dolog és abszolút nem értem a kifakadásod kedves kérdező, ha tényleg ezzel a korosztállyal dolgozol és nem mint konyhásnéni vagy takarító, akkor elvileg lennie kell annyi eszednek, hogy ne általánosíts "Miért kell minden kislánynak/tini lánynak (14-17 évesek) +10 éves férfi?" Nyugodtan pontozz le, a véleményem tartom és szép napot kívánok! :)
2016. nov. 14. 15:03
 14/14 anonim ***** válasza:

"Huszonévesként nekiálltam beszélgetni egy lánnyal, nem kérdeztem hány éves, csak tök jól elvoltunk, rengeteg közös téma volt, aztán utólag mondta, hogy 16 éves, gimibe jár, stb stb. "

És ennek mi a jó franc köze van egy párkapcsolathoz? Senki nem állította, hogy nem tud jókat beszélgetni egymással két ember ekkora korkülönbséggel, hanem azt, hogy ez egy defektes kapcsolat, nincsenek egy szinten.

2016. nov. 14. 16:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!