Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány éves kortól lehet valakinek csaja/pasija?
Nem igazán a kornak kellene meghatároznia ezt, ha igazi érzései vannak valakinek.
A párunkat csajomnak/pasimnak nevezni meg nem túl bizalomgerjesztő és semmi tisztelet nincs benne.Ezt csak úgy megjegyeztem.
Második válaszoló vok
3-as ezt nem dicsekvesbol mondtam. tuti, hogy nem ismersz olyan osztályt a suliban, ahol ne lennének szerelmesek... En is ugy gondolkodtam kiskoromban, ahogy te, de ötödikben jött az a fiú es elvesztettem az eszem.
Kedves kérdező, amúgy meg majd mondd ezt, hogy gaz az en koromban a pasizas, amikor te is meg mittudomen 12-13 éves leszel es belezugsz valakibe es megkerdi az illető, hogy járnal-e vele, persze, hogy nem fogod azt mondani, hogy: "Nem, mert en ugy érzem, hogy a mi korunkban ez nem helyes"! Ezt tényleg nem sértésnek szánom, csak gondolkodj el rajta!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!