Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek jól érzem, hogy így van? Mit tegyek?
Lényegében annyi, hogy van egy srác, akivel hosszú ideig szenvedtünk, hogy össszejöjjünk, és az első pár hónapban minden csodaszép volt, lassan fél éve leszünk együtt.
Az utóbbi időben azonban minden megváltozott, mindketten bántottuk a másikat. De ezt megbeszéltük, és újra normális volt a kapcsolatunk pár napig, most viszont az egész újrakezdődik.
Az első vitánál inkább a suli, volt a probléma, nem volt egymásra elég időnk. De előjött megint ezzel az "én próbálok haragudni rád" szöveggel, amit még mielőtt összejöttünk, már előadott. Most megint lehetne normális a kapcsolatunk, de egyik nap pár hülye viccet elsütöttem vele kapcsolatban, erre megint megsértődött, nem szól hozzám, rám se néz. Én nagyon félek, nem akarom elveszíteni őt, mert nagyon szeretem, meg ő is engem, és ezt tudom is, mert eleget mondja, de akkor miért csinálja folyton ezt? Érzelmi zsarolás? Manipuláció? Vagy mi van?
Köszi, hogy elolvastad, nem akartam annyira a részletekbe bocsátkozni, nem is akartam ide írni, csak már annyira kétségbeesett vagyok. Üzenetben ha bárki beszélne velem, annak nagyon örülnék.
16/L
Eleget mondja?Nem csak mondani kell, hanem éreztetni is.Az nem jó, ha nem érzed.
Ha úgy érzed megbántottad, kérj bocsánatot, engeszteld ki!
Nekem kicsit kurta a történet.Ha gondolod, írj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!