Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Ha összejövök egy fiúval,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha összejövök egy fiúval, akkor azzal előbb- utóbb szexelnem kell, úgy értem elvárja majd? 17/L .

Figyelt kérdés
2016. nov. 8. 15:27
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
46%
Minden férfi olyan,mint az egér: mindent megtesz,míg a lukig elér.
2016. nov. 8. 15:36
 2/11 anonim ***** válasza:
El.de ha nem akarsz,nem kell.
2016. nov. 8. 15:36
 3/11 anonim ***** válasza:
64%
Hát előbb-utóbb biztosan, van aki türelmesebb és figyelembe veszi ha esetleg te még nem akarod, de azért ne várd hogy anélkül éli le veled az életét :D
2016. nov. 8. 15:38
 4/11 anonim válasza:
47%

Ez ember függő.

De szerintem egy kapcsolatban kell a szex egy idő után. Van olyan aki nem várja el, szimplán csak arra vár, hogy mikor fog a másik fél lépni. Meg szerintem ha hosszabb távra tervezel és tényleg szeretni fogod, akkor nem igazán fog foglalkoztatni ez a kérdés, hogy el-e várja, egyszerűen te is akarni fogod. (Saját tapasztalat: a barátnőm szex kerülő volt, meg a témát is kerülte.. Aztán közölte velem 7 hónaposan, hogy le akar velem feküdni)

2016. nov. 8. 15:39
 5/11 anonim ***** válasza:
Hogy lehet ilyen idióta kérdést feltenni? Egy. Mi az,hogy HA összejössz. Minden fiú más. Lehet olyannal jössz össze, aki szeret qujonkodni , és baromira nem fogja érdekelni, hogy neked korai. 2. lehet, hogy olyat találsz akinek azt mondod, hogy drágám várjunk vele és hónapokat vár rád, mert neki nem fontos és tud várni. Honnan tudja egy idegen megmondani azt, hogy te HA összejössz , és nem valakivel hanem EGY fiúval mit fog elvárni?
2016. nov. 8. 15:40
 6/11 anonim válasza:
Ha valójában szeret téged, akkor türelmes lesz hozzád és akkor fogtok lefeküdni amikor készen állsz rá. De egyébként igen elvárja majd :D 19L
2016. nov. 8. 16:00
 7/11 anonim ***** válasza:
47%
nincs olyan hogy "szexelni kell", majd akkor szexelsz ha te is akarsz. Ha meg elvárja, akkor úgy járt, te meg várd el tőle hogy ne várja el :D a 21. században élünk, nemi egyenlőség meg stb., ugyanolyan beleszólásod van a dologba mint neki, hiszen ez a te párkapcsolatod is
2016. nov. 8. 16:22
 8/11 anonim ***** válasza:
Különben is,szeretkezni jobb,mint szexelni. Szerintem inkább szeretkezz,majd!:)
2016. nov. 8. 16:27
 9/11 anonim ***** válasza:
hát 17 évesen ideje lenne felébredned :D már 12 évesek is kefélnek orrba-szájba manapság
2016. nov. 8. 17:09
 10/11 anonim válasza:

Aszexuálisként nekem fordítva ez a bajom hogy a lányok várják el a szexet pedig semmi kedvem hozzá.

Szívás.

Embere válogatja egyébként, hogy a kérdésedre válaszoljak.

2016. nov. 10. 20:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!