Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek jelentsem fel testi eroszakert?
'szerintetek az a fiúnak mennyire fájhatott? És a lánynak mennyire fájhatott?'
Helloka, hallottal mar a kettos mercerol? Tok mindegy kinek mennyire 'fajhatott', ha valaki fizikai eroszakot alkalmaz, az ne nyavogjon, ha esetleg visszakapja.
#8 vagyok
Nem azt mondtam, hogy csak a lany hibaja, sot, kihangsulyoztam, hogy a fiu is hibas. De alapbol a srac nem ert volna a lanyhoz, a holgyemeny probalta eroszakkal fitoktatni az igazat. Innentol kezdve mirol is beszelunk? Kedves novedok, hol az egyenjogusag? :) Jaa, hogy az csak akkor van, mikor titeket erint pozitivan?*
*oriasi tisztelet a kivetelnek; nem vagyok nogyulolo
"Ez önvédelem. Ma már(az új törvények alapján) akár fegyverrel is megvédheti magát bárki, és a barátod még csak fegyvert sem használt."
Ezt nem is tudtam! Ez azt jelenti, hogy ha valakit bántalmaznak testileg, az gyakorlatilag akármilyen erővel visszaadhatja? Ha ezt tudom, a régi kegyetlenkedő agresszív osztálytársaimat az első ilyen után úgy megvertem volna, hogy megnyomorodjanak. És aztán ráfogtam volna, hogy önvédelem.
Kedves kerdezo, az, hogy szakitasz-e, rajtad mulik, bar ezek utan ertheto. Itt a feljelentes miatt irtuk tobben, hogy terj eszhez :)
Meg mindig #8 vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!