Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Mitől változott meg a barátom?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mitől változott meg a barátom?

Figyelt kérdés

Több éve együtt vagyunk, ez az utolsó évünk a suliban és ő meg én is elég jól tanulunk, közös egyetemet is néztünk ki de egy ideje nagyon furcsa lett.

Velem rendes továbbra de elege van a suliból, a megfelelésből, folyton beszed.

Én meg nem értem, mert tavaly még minden okés volt de most mintha nem lenne százas.

Ez valami fiatalkori kapuzárási pánik? Tegnap pedig előhozta az egyetemet, hogy én menjek nyugodtan de őt valahogy már nem érdekli. És más sem.

Kezdek érte aggódni, nem akarom, hogy így feladja de nem tudom már mivel győzködni.

Hogyan kezeljem ezt a helyzetet? Támogassam az abszurd hülyeségeiben vagy fenyegessem meg, hogy szakítok vele?

Nagyon szeretem :(

2016. okt. 26. 21:52
 1/3 anonim ***** válasza:
Ne fenyegesd meg, ha nem akarja, akkor nem megy. Kényszerből nem lehet tanulni, ha lesz a kezében szakma, vagy úgy érzi, hogy jó neki így, akkor nem megy.
2016. okt. 26. 22:08
 2/3 anonim ***** válasza:

Van itt valaki aki adna neked pár tanácsot hátha segít :)

Na figyelj, ez hosszú sztori lesz meg sok mindent mondok majd.

Gondolom már kifaggattad, ismered a családját.

De nem írtad le, így nem tudom, lehet, hogy otthon is túl sokat várnak tőle, tőled pedig azt szeretné, hogy nyugtasd meg, hogy anélkül is szereted, hogy jók a jegyei.

Ez bonyolult dolog, minden ember más, egy átlag nap folyamán pokol és menny között mozoghatnak az érzéseink és van, hogy hosszabb ideig tart egy-egy időszak.

Ott az én családom, mindenki valami óriásit tett lett az asztalra, mindenki agyontanulta magát.

Nálunk egy szimpla rokonlátogatás is borzalmas, mindenki túl sokat tud így ilyen környezetben nevelkedtem na.

Ez a nagyapám, a másik, akkor apukám akit alig láttam életemben, mert mindig máshol dolgozik, most épp Szibériában meg Ukrajnában méri fel az elhalt földeket hátha lehet mit kezdeni.

Sőt, egy szimpla rokonom is, mint mondjuk anyai nagymamán ágáról Grósz Andor, na még az is híres, érted akit nem is nagyon ismerek, látok évi 1-2 alkalommal.

S ha nem is látom őket, akkor is ott volt bennem az érzés sok-sok éven át, hogy én mit teszek?

Felérek-e hozzájuk? Olyan stressz alakult ki bennem amit egyre nehezebben tudtam feloldani, közben a baráti köröm is megváltozott és hiába voltam éltanuló történt az életemben egy olyan törés is ami után még az érettségit se bírtam letenni.

Persze mindenki megértő volt, eddig-addig meg egyebek de most már többnyire csak anyukámban bízom meg 1-2 közelibb barátomban mert még a nővéreim is oktatnak, arról, hogy egy 21 évesnek milyennek kell lennie.

És ha én sose voltam más? Végső soron mindig utáltam ezt a családi protekciós baromságot, jobban szerettem eltűnni.

Láttad a Tron: Örökség-et? Na én kb; olyan vagyok, nekem túl nagy lett volna az a felelősség amit a családom rám akart bízni és végül össze se jött, meg amúgy is.

A 128-as IQ szint mifelénk csalódás egyesek szemében, tehát én vagyok a család Jonathan Nolan-je azzal a különbséggel, hogy neki van egy gyönyörű felesége.

Azóta pedig annyi dolog történt.

Jó 1,5 évig élveztem a magányt, meg közben annyi minden csináltam. Mára meguntam a magányt is.

Régen mutogattam a képeimet, most meg már nem is izgat látja-e valaki.

[link]

[link]

Most neked így megmutatom, csak, hogy értsd miről beszélek de már nem izgat semmi ilyen kiállítás meg hasonló presztízs bohóckodások. Csak csinálom mert szeretem, mint mondjuk William Turner.

Valaha meg Royal Academy elnök akartam lenni. Érted?

A Royal Academy, a legmagasabb szint amit festő elérhet.

Aztán minek?

Ma már röhögök az ilyen régi "álmokon", mennyire naív kis hülye voltam.

De néha már ezt se szeretem, néha mikor elmegyek az lövök egy ilyen fotót mondjuk nem akarom többé lefesteni pedig le is akarom, meg nem is. Már fogalmam sincs az egészről:

[link]

Elég volt a nyomásból, csupa kétely meg homály számomra annyi minden. Pontosan tudom mit akarok, de lehet, hogy már nem is.

Lehet, hogy a barátod ilyen helyzetbe került.

Talán túl régóta vagytok jó tanulók és megszoktad, hogy tied a legjobb pasi, szeretted mutogatni, hogy bizony kitűnő idén is a drága, mutogatod a nagyinak, a barátnőidnek milyen mázlis is vagy.

De ha szereted megfogod a kezét, ne hagyd magára.

Engem sem hagy magamra senki, max. kizárom őket a világomból de például egy lány nemrég elutasított és szétdaráltam a világot, szétittam magam és mindenféle alkalmi nőért is eladtam a lelkem.

Ez egy amolyan emlékemlékeztető vágod?

[link]

Szétzúzva a cd-k, több tucat képem, anyukám majdnem szívrohamot kapott...unokahúgom pedig hetekig félt a közelembe lenni.

Szóval na, legalább a filmkollekcióm megúszta (úgy ahogy :)

[link]

Ezekre legalább büszke vagyok, és figyelj legalább ott vagytok egymásnak.

Tudod hányan elválnak apró okokból?

Ha szeret biztos összekapja magát érted, de ne zsarold.

Üljetek le azt beszéljétek meg, az úgyis ritka dolog.

Inkább támogasd a hülyeségben, minthogy ott hagyd tudod...

Több éve együtt vagytok, az emberek 90%-a ezt nem mondhatja el magáról ennyi idősen.

Egyik ágyból a másikba mennek, piálnak mint Ben a Las Vegas: Végállomás-ban és szépen leélik az életüket.

Kinek ne lenne elege a megfelelésből?

Ha elege van hagyd, ne kívánj tőle ilyet, feleljetek meg egymásnak és ne másoknak, az annyira kamu élet tudod.

2016. okt. 26. 22:54
 3/3 anonim ***** válasza:
Szerintem támogasd a döntésében vagy ha pedig nem akarod, akkor szakíts fele.
2016. okt. 27. 20:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!