Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Osztálytársam de nem merem...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Osztálytársam de nem merem megszólítani pedig már évek óta tetszik. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

2016. okt. 26. 00:32
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
ragadd tökön magad öcsém, jobbat már nem tudok mondani (4-es vagyok), és lépj, ha úgy érzed, mert tényleg az lesz, amit a 10-es ír, és elhappolják előled a magukat aktuálisan "alfahímnek" gondoló "f@$z@gyerekek".
2016. okt. 27. 11:39
 12/15 anonim ***** válasza:
Ha "falkába" van, akkor mikor érkeztek meg vagy léptek le, keress alkalmat, vagy egyszerüen hivd félre.
2016. okt. 27. 17:06
 13/15 A kérdező kommentje:
Hát szerintetek az jó kezdés hogy mondjuk megkérdezem tőle a házit és akkor próbálok témát terelni?
2016. okt. 28. 00:10
 14/15 anonim ***** válasza:

indításnak éppen nem rossz, de azért sulis anyaggal csajozni...? nem tudom. Ha nincs más ötlet, akkor ez se rossz, éppen lehet egy hosszabb beszélgetés kiindulópontja is.

Csak itt azt kockáztatod (szerintem), hogy amennyiben te jótanuló vagy, mindig megvan a házid, stb, akkor esetleg csak "ki fog használni" ilyen téren, és csak álltat, hogy lesz valami több is, te meg csak tepersz majd. Nem biztos, csak benne lehet a pakliban ez is.

2016. okt. 28. 10:17
 15/15 A kérdező kommentje:
Jó tanuló vagyunk de nincs meg mindig a házink úgyhogy aj
2016. okt. 28. 16:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!