Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
érdemes ebbe a kapcsolatban komolyan gondolkozni vagy inkább hagyjam?
A barátom 21 éves, én 18. Pár napja voltunk 1 évesek, és nagyon szeretjük egymást. A probléma az lenne, hogy múltkor szakítottunk, mert nekem elegem lett a folyamatos bulizásokból és kocsmázásból. Ő jött utána békülni, hogy nem fog menni stb, vagy ha megy visz engem is, mert előtte se vitt ugye sehova. De pár napja meglettem fenyegetve, hogy ha nem mehet akkor szakít velem. De akkor nem értem miért igérget.
De nekem ezzel semmi bajom nem lenne hogy neha hetvegente elmehet, hiszen kell egy kis kikapcsolodas mindenki szamara, de en viszont nem mehetek sehova, csak napkozben. Az hogy en pentek vagy szombat este havonta beuljek egyszer valahova, szamara teljesen kizart. De nekem ot elkell engednem hetvegente kocsmazni. Nem ertem miert csinalja ezt. O elvarja hogy legyen egy kis szabad tere, nekem viszont nem ad.
Olyan sincs, hogy az egyik megmondja a másiknak mit tehet és mit nem.
Te sem rendelkezhetsz felette, és ő sem feletted.
Én hagynám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!