Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ludmiiii kérdése:
Hogy ismerhetnem meg?
Figyelt kérdés
Van a sulimban egy srac aki tetszik. En 9.-es vagyok o 10.-es. Meg nem nagyon beszeltem vele, de ugyanott van a szekrenyunk es sokszor meg latom, hogy viselkedik a barataival. Nagyon helyes en nekem nagyon tetszik. Mostanaban sokszor nez ram es akkor a szemebe nezek es mosolygok ra. Szeretnem jobban megismerni! Szerintetek hogy? Irjak ra? De mit irjak? Ha megkerdezi, hogy miert irtam mit mondjak? A valaszokat elore is koszi :)2016. okt. 21. 22:34
1/4 anonim válasza:
Bátorság nélkül nem fog menni! Ne várd, hogy belerepül a sültgalamb a szádba, mert előbb utóbb az időből kifutsz, és talál egy más lányt. - Ha még nincsen senkije. Mikor összefuttok beszélgess vele kicsit valamiről, aztán ha elköszönsz, akkor mondd neki, hogy majd ráírsz! A chat alatt pedig igazán belekezdhetsz mindenfelé témában, majd másnap folytassátok a suliban! Talán kapóra jöhet!
2/4 A kérdező kommentje:
Meg valami otlet? :)
2016. okt. 23. 21:00
3/4 A kérdező kommentje:
Szerintem meg a nevemet sem tudja :(
2016. okt. 24. 16:34
4/4 anonim válasza:
Fhuuu ugyanez a helyzet velem is(csak a srac 8.os en meg 7.es).
Nagyon tetszik de annyit tud rolam hogy egy suliba jarunk...
Sose beszelgettunk meg szunetekbe szoktunk osszefutni.
Felek rairni Igy ok nelkul de neked jo hogy egymas mellett van a szerkenyetek.
Csinalj valamit,ejtsd le a konyveidet mellette stb. Aztan kezdjetek el dumalni vagy csak szimplan amikor a szekrenyeteknel vagytok mindketten kerdezd meg hogy milyen oraja jon aztan mar tudni fog rolad es ha rairsz nem lesz mar olyan gaz vagy nemtudom erted mire gondolok remelem:) batorsag kell tenyleg!(ami nekem nincs)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!