Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejönnetek egy ilyen csajjal?
Figyelt kérdés
Nem valami vekony de nem is olyan kover 160cm magas Az öltözködése hasonlít egy emosehoz
De nem mindig hordo feketet a haja is olyan imádja a rockot a kutyusokat a motorokat nem ritkán szégyenlős nem káromkodik csak ha felidegesitik joszivu es hagyja h ezt ki is hasznaljak imád romantikazni es hülyéskedni viszont nem nagyon szereti ha állandóan a seggébe van a párja nyitott az új dolgokra kepet nem tudok kepet belinkelni
2016. okt. 19. 20:51
11/31 anonim válasza:
nem zavarjon, hogy csak a legfontosabb maradt ki... HOGY NÉZEL KI???
12/31 A kérdező kommentje:
Mert jol esik h egyes szam harmadik Szemelyben beszéljek magamról egyébként azért mert nem akartam konkretan leírni h rollam van szo
2016. okt. 19. 21:05
13/31 A kérdező kommentje:
ma 21:01 ez jo 😂😆
2016. okt. 19. 21:06
15/31 anonim válasza:
Nekem te elképesztően gyerekesnek tűnsz, fogalmam sincs miért. Egyébként még csak nem is lennél olyan rossz, de a helyesírásod alapján be lehet lőni egy megközelítőleges intelligenciaszintet, szóval én valószínűleg nem lennék veled.
16/31 A kérdező kommentje:
Figyelj lesz@rom h mit mondasz mert telorol vagyok ... Gyerekes vagyok? Mivan ha en igy erzem jol magam?
2016. okt. 19. 21:14
19/31 anonim válasza:
Kedves kérdező!
A 16-os válaszoddal bizonyítottál a 15-ösnek.Egyébként ennyi információ kevés.Én pl nem tudnék ennyiből válaszolni, esetleg, ha jobban megismernélek, bár az előbb említett hozzászólásod kicsit taszító, amiért nem kultúráltan írtál.Nem támadásból írtam, ne értsd félre!
20/31 A kérdező kommentje:
Bocsánat kedves utolsó valasszolo h trágár szót használtam 😂 megfelelő bocsánat keres volt ez a számodra ?
2016. okt. 20. 16:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!