Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy bírjam ki?
Figyelt kérdés
Sziasztok.
A barátommal távkapcsolatban vagyunk.Sajnos...
Nagyon jól megvagyunk,szeressük egymást.Ő az életem.Nagyon fontos nekem.Ha elveszítem nem tudom mi lesz velem...
Sajnos csak ő van nekem aki meghallgat,és segít nekem,és szeret.De rettegek hogy a távkapcsolat miatt vége lezs egyszer.1 nap nem tud nekem írni,már elkezdek sírni...most is.Tudom gyerekes...de hiányzik.Ha tehetném egész nap vele lennék.Sajnos az iskola végett nem megoldható még a hétvégi találka sem. :(
Tehát csak a szünetek maradtak....Az meg nem most lesz.Legalább is olyan ahol tudunk találkozni...Pl most lezs őszi. De akkor sem találkozhatunk.Szintén az iskola miatt.nem kérem hogy miattam ne tanuljon.Fontos hogy a bizink jó legyen.Csak mégis...
2016. okt. 12. 21:50
1/4 A kérdező kommentje:
*lesz
2016. okt. 12. 21:51
2/4 anonim válasza:
Ha szereted, kibírod. Én is távkapcsolatban vagyok. 1 év és 5 hónapja. Igaz, nehéz kibírni, de mindig legyen előttetek egy cél. Tervezgessétek a jövőtöket, gondoljatok mindig arra, hogy milyen jó lesz majd ha együtt tudtok élni, meg ilyenek. Hidd el, ha tényleg szereted, akkor menni fog. A legfontosabb az, hogy ne csald meg őt. Hány évesek vagytok?
3/4 anonim válasza:
Én is "távkapcsolatban" vagyok a barátnőmmel, és ugyanebben a helyzetben vagyok mint te, de amikor csak tudunk telefonálunk egymással. Ne aggódj! Ha tényleg szeretitek egymást, akkor nem lehet baj! ;) Egyébként hány évesek vagytok?
4/4 anonim válasza:
Elég nehéz ez így, de ha erős a szerelmetek akkor kibírja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!