Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetnék? Hogy oldjam meg? Mivel lehet megszerezni?
Figyelt kérdés
A hétvégén Találkozom egy lánnyal, Akit a bnője fog lehívni magával. A lány bnője az (tesóm Bnője)! 4 en leszünk.. úgy hallottam , hogy komoly kapcsolatot keres, egyéb okokból kifolyólag.. Az lenne a kérdésem, hogy hogy kell velük beszélni, vagy miről lehet egy vadidegennel?? Nem vagyok egy nagy csajozós, pedig azt is mondták már, hogy nem vagyok csúnya! szőke haj, kék szem. 22 vagyok!! ő 19! Miről lehetne vele mad beszélgetni? Jó tudom! most jön az , hogy nem ismeritek meg nem tudjátok milyen a lány, hogy megtudnátok mondani, miről lehet vele dumálni!! Sajnos nem vagyok nagy csajozós! SAJNOS de már megőrülök én is , hogy nincs kapcsolatom! Nem akarom elszúrni, első alkalommal persze nem is akarok nyomulni csak, hogy mit tegyek??? Parasztok kíméljenek!! Köszönöm!2016. okt. 12. 20:40
1/2 A kérdező kommentje:
A lány még nem látott engem, mert nem mutatnak meg neki facebookon sem meg sehol sem, Arról tud, hogy lesz ott egy 4. is velük, azt is tudja hogy fiú lesz!! csak nem tudja hogy ki lesz az!! ( Azaz én!! )
2016. okt. 12. 20:42
2/2 anonim válasza:
Szia!
Ne reagáld túl az egészet, csak menj oda és légy laza, ne görcsölj!
Kérdezd meg, honnan ismerték meg egymást a lányok, mit dolgozik/tanul, mi az álma stb...
Lássa, hogy érdeklődsz iránta!
Sok sikert ! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!