Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Veletek előfordult, hogy az egész középiskola ki röhögött titeket, mert általános iskolás barátnőtök volt?
Sziasztok!
Ma voltam a barátnőmnél, akitől valahogy haza is kellett jutni, így rá voltam szorulva, hogy egy ismerős vigyen haza. De volt vele 2 srác a sulimból, akik közül az egyik azt mondta, hogy az óvodába kellett volna mennem barátnőt keresni. Jóban voltam az illetővel, de ez eléggé szarul esett, és attól félek, hogy a sulimban mindenki rajtam fog röhögni. A lány 15 éves egyébként, én 1 hete töltöttem a 19-et.
Ha így lenne, hogyan kezeljem a helyzetet?
Válaszokat előre is köszi!
Kit érdekel mások véleménye? Ember! Szedd össze magad, és mond meg, hogy "Semmi közötök hozzá! Foglalkozzatok a saját életetekkel!" vagy egyszerűen válaszra se méltasd!
Szereted azt a lányt, nem? Akkor meg ne érdekeljen mit pofáznak a hülye gyerekek!
ha szereted öt nem gáz
ha beszólnak neked emiatt verd be az orrát a rosszakaró díszpintynek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!