Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányoknak bejönnek a karatés fiúk?
Figyelt kérdés
13 éves vagyok és nagyon NAGYON sokan mondták hogy rohadt nagy izmom/bicepszem van. És szerintem is :D meg van elég erős hasizmom ezt is sokan mondták meg kockák is vannak rajta. Ne gyertek azzal hogy azért látszik mert soványka vagyok mert ez nemigaz. Itthon is szoktam edzeni nem is keveset és ez számomra nagyon fontos! Ez bejön a csajoknak? Nem vagyok verekedős egyátalán, de nagyon látszik sok ember szerint hogy edzek, meg karatézom is. Iskolában hülyülök de egyátalán nem használok ott ilyeneket. De imádom, egyszerűen a sport és az edzés a szenvedélyem és félek hogy megilyednek a lányok tőlem mert ilyen vagyok. Mégegyszer, nem verekedek de látszik hogy ezt űzöm2016. szept. 21. 21:38
11/16 anonim válasza:
Nekem bejönnél ezek alapján. 14/L
12/16 A kérdező kommentje:
Nem azért nőtt mert akartam hanem mert szeretek sportolni. Hányszor mondjam még?! És nem agyuk beképzelt típus
2016. szept. 21. 21:55
13/16 anonim válasza:
a plátói szerelmem is karatézik úgyhogy igen :D ...
14/16 anonim válasza:
Nem. Karatézom, de nem jönnél be. Túl beképzelt vagy
13/L
15/16 Bubuka2000 válasza:
Egoistanak tűnsz.
Szerintem a lányok szeretik az izmos fiúkat, de a hüjegyerekeket nem.
Menné vissza játszani a homokozóba!!!
16/16 anonim válasza:
Én 2 éve szerelmes voltam az osztálytársamba, aki karatézott és most is egy olyan fiú tetszik, aki karatézik szóval nekem bejön :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!