Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Ez most mi? (Szakítás utan)

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez most mi? (Szakítás utan)

Figyelt kérdés

Bnőmmel tegnap beszéltük meg, hogy az utóbbi időkben történtek miatt semmi értelme a kapcsolatnak, (majdnem 10hónapja voltunk együtt), megbeszéltük, hogy majd a cuccokat visszaadjuk vmikor a héten.. ma ráírtam, 5 körül , hogy még xy dolog is nálam van , meg nála is van pár dolog amiről nem volt szó..

Na hát azóta beszélgetünk folyamat kb, mondta h később segíthetnék az angol érettségivel neki...

Aztán rám írt osztálytársa, hogy mi ez az egész, és h nem e szeretném rendbe hozni a dolgokat, biztos van jobb megoldás ennél.. Miután leírtam osztálytársának a véleményemet, hogy nyílván megpróbálnám megint ha változna pár dolog, picivel utána bnőm(exem) írta, hogy szerdán találkozhatnánk a cuccok miatt mert elintézte, hogy ráérjen..

Csak nekem fura, hogy szakítás után ugyanúgy beszélünk mint eddig és hirtelen az osztálytársa elkezdi nyomni ezeket a dumákat? :D

2016. szept. 19. 21:15
 1/5 anonim ***** válasza:
jó lenne tudni mi történt az utóbbi időben :D azért nem mindegy... ha lehet, akkor érdemes küzdeni picit azért a párodért, kapcsolatotokért... :)
2016. szept. 19. 21:21
 2/5 A kérdező kommentje:
Röviden, annyi, hogy bnőmnek nem hiányoztam már annyira, nem is nagyon akart találkozni, így ellökött magától, ha együtt vtunk akkor a szex téma volt a "vita", mert ő nem akart sosem kb, nyilván emiatt, hogy elhidegült, vagy nem tudom.:D
2016. szept. 19. 21:24
 3/5 anonim ***** válasza:

Egy big quistion!

EGY szakítás után utálni kell a másikat és lejáratni, kibeszélni?

Nem tudom ki hogy van vele, de eddig mindegyik exemnek őrzöm a titkát, sőt jóban is vagyok velük.

2016. szept. 19. 21:31
 4/5 A kérdező kommentje:

Wtf?

Ki beszélt arról, hogy ki kell beszélni a titkait?

Feltettem egy kérdést mert nem értem az egészet, nem kell utálni a másikat, de azért szakítás után, nem kezdenek el egyből beszélgetni a felek mintha semmi se történt volna..

2016. szept. 19. 21:33
 5/5 anonim ***** válasza:
Én is megcsináltam már ugyan ezt néhányszor,és mi össze jöttünk újra (összesen háromszor játszottuk el). Szakítás után rögtön nem kéne újra beszélgetni,mert előjönnek a régi emlékek,és fellángolás lesz a vége. Néhány hónap elteltével tud két ex barátságban maradni,de az elején még nem. És a lány újra akar tőled valamit,és ő kérte meg az osztálytársát,hogy írjon neked.
2016. szept. 20. 09:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!