Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem szeretem mar ugy mint regen?
9honapja vagyunk egyutt baratnommel, mondhatni az elejen 9honapig szinte tokeletes volt(szinte mint minden kapcsolat) aztan tul sokat akartam vele lenni, igy nem hagytam neki eleg idot a csaladjara es magara sem, ekkor mondta hogy neki kene egy kis ido,.. par nap mulva megint "egyuttvoltunk" de nem olyan o sem.mint amilyrn volt, es elgondolkodtam.enis, hogy jo e igy nekem ahogy vagyunk es kicsit kiabrandultam szerintem, mar nem erzem azt amit regen, szeretem (ugy erzem) de nem tudom hogy megszokasbol vagy tenyleg.. ha nem beszelunk nem hianyzik annyira, regen mas volt, alig vartam h feljojjon vagy talalkozhassunk, mostmar ezt se varom annyira..
Egy lannyal akit par napja ismerek jobban elbeszelgetek mint vele pl, o se akar annyira talalkozni ha van lehetoseg akkor sem mert faradt v pihenni akar,.pedig alig voltunk egyutt az utobbi idokben..
Szerintetek mit csinaljak?
Nem tudom.nelkule milyen lenne az eletem, de bennem van az is, hogy " feltart" es massal jobb lehetne..
Viszont ha vele vagyok akkor teljesen ugy erzem.magam, hogy nekem kell ez a lany..
21/f 17/l
Szerintem, mielőtt bárkivel komolyabban kezdenél, kúráld ki magad a hülyeségből, miszerint totál megfojtod a másikat, meg rászállsz.
Így senki sem akar majd hosszútávon veled lenni. Aki velem ezt próbálta, konkrétan két hét után küldtem el melegebb éghajlatra. Attól még, hogy együtt vagyunk és szeretjük egymást, én egy önálló emberi lény vagyok: hobbikkal, családdal, saját szabadidővel... Ne mássz rá a másikra!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!