Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Mit tennétek, ha kiderülne a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek, ha kiderülne a pasitokról hogy ilyen ketrec harcos vagy micsoda? 20l

Figyelt kérdés

Két hónapja vagyunk együtt, de semmi nem látszott abból hogy ő ezzel "fogalalkozna" őszintén szólva nekem fogalmam sem volt arról ,hogy mi is ez a sportnak nevezet agybaj. Nyilván azért látszott rajta, hogy edz legalábbis azt hittem ,hogy csak gyúr aztán ennyi annyira nem is érdekelt ez a dolog , mert egyébként nem vagyok oda ezekért az izom Tibikért csak ő tényleg így normálisnak indult meg jóképű is. Csak most éppen tegnap hazudott nekem azt mondta ,hogy dolgozik közben a szüleitől viszont megtudtam hogy nincs is munkahelye, hanem bunyózik. Na erre annyi volt a reakcióm , hogy mii??? Tehát így fogadásokat kötnek mint a kutyákra , hogy kifog győzni stb ma meg randira sem tudott eljönni, mert állítólag "fáradt".

Közben azért beszéltem a barátaival, hogy mégis miért csinálja ezt...és hát éppen, hogy nem küldtek a p***ba, hogy mégis nekem ehhez miközöm van. Azért egyikkel tudtam beszélgetni és mondta, hogy egyébként nagyon normális gyerek meg nagy szíve van stb, de kicsit azért legyek vele óvatos ,mert előfordul hogy ezek a "rendezvények" vagy utána drogozni meg piálni is elszoktak menni az egyik haverjával(bár ő ellene van legtöbbször) meg "elég hamar elpattan az agya". Kérdeztem ,hogy nőt ütött e már meg a válasz az volt, hogy csak egyszer ,de az már tényleg régen volt. Hát mondom kösz...a pasi 24 éves , és hát küldtem neki egy üzenetet: " Szia nem biztos, hogy akarom folytatni ezt az egészet" ,de majd gyere el hozzánk megbeszélni valamit erre még semmit nem reagált..amúgy semmi baj nem volt eddig a kapcsolatban édeasapám szinte megőrül érte valamit kell csinálni egyből bevonja szerelnek együtt ilyesmi, anyámmal nem sokat beszélgetett eddig de attól tartok hogy lenne, és hát anyám javaslatára küldtem el ezt az üzenetet szerintetek jól tettek? Még egyenlőre csak vonzódok hozzá meg sokszor kívánom, de viszont szerelmes még szerencsére nem vagyok.

2016. szept. 16. 22:31
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
20 éves létedre nem tűnsz valami okosnak. Mindenesetre én biztos nem kezdenék egy ilyen pasival, és nyilván első kérdések között szerepelne az, hogy mivel foglalkozik. Ha hazudik valamit, és később jövök rá erre, akkor végképp szakító ok. Ha csak vonzódsz hozzá, akkor még most szakíts, mert később csak nehezebb lesz. Arról nem is beszélve, hogy egyszer megütött egy lányt. Ha egyszer megtette, nincsen rá garancia, hogy többet nem fogja megtenni!! És még drogozik is. Bármikor elborulhat az agya, ha össze-vissza szed mindenfélét. Az meg egy dolog, hogy ő azt mondja, ellene van. Mondani bármit lehet!
2016. szept. 16. 22:48
 2/3 A kérdező kommentje:
Igen igazad van, és egyébként nekem is az szokott az első kérdésem lenni egy új kapcsolatnál, hogy mivel is foglalkozik.
2016. szept. 16. 22:54
 3/3 anonim ***** válasza:
78%
A ketrecharc az egyik legjobb dolog a világon. A többi tulajdonságával inkább foglalkozz, mint az agresszió meg ilyenek. A ketrecharc nem függ össze az agresszióval, a ketrecben teljesen nyugodtnak kell lennie a harcosnak.
2016. szept. 17. 22:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!