Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Miért van az hogy a mai...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ultraboy kérdése:

Miért van az hogy a mai fiatal lányok a 40 kilós divatmajmokat imádják?

Figyelt kérdés

Komolyan elképedve látom hogy szép csinos fiatal lányok, ilyen vézna önimádó divat bu*ikkal járnak és oda vannak értük. Egy sportos normálisan öltözött pasit, aki megis tudná védeni őket, meg nagy ivbe kerülik.

Igen a csalódottság beszél belőlem, mert nem érten hogy miért koptatnak le a lányok amiko, normálisan élek dolgozok öltözködök, van egy egészséges sportos testalkatom, nem iszok nem füvezek és nem kellek senkinek.

Komolyan megváltozott ez a világ..

2016. szept. 15. 20:16
 1/10 anonim ***** válasza:
52%

Mi bajod a vékony fiúkkal? Én vékony vagyok, de divatmajom nem. Akkor velem is bajod van?

Attól meg nem leszel se több, se kevesebb, hogy néha megiszol pár sört vagy sem.

2016. szept. 15. 20:18
 2/10 A kérdező kommentje:
Nem a vékony fiukkal van bajom. Hanem azokkal a kis gizda gyerekekkel akik mint egy homár ugy öltöznek és verik magukat
2016. szept. 15. 20:20
 3/10 anonim ***** válasza:
52%

# 2: Értem, de akkor ne azt mondd, hogy "vézna" meg "40 kilós", hanem csak azt, hogy hülyén öltözködik.

Értelmes lánynak nem az ilyenek tetszenek, akinek igen, azzal meg jobb is, hogy nem jössz össze.

2016. szept. 15. 20:23
 4/10 anonim ***** válasza:
Azért husikám, mert a régi lányok már a föld alatt vannak. Ők egyébként nagyrészt a földművelő, állattartó parasztokra buktak. Azok is elég kis véznák voltak többnyire.
2016. szept. 15. 20:25
 5/10 anonim ***** válasza:
43%
Mert ez tetszik neki, gondolom neked meg a nagymellű csajok jönnek be, na bumm. Ennyi.
2016. szept. 15. 20:25
 6/10 A kérdező kommentje:

Nem kell hogy nagy mellű legyen.

Elég ha szép az arca és normális nőies alakja van.

Dehát ezeknek a csajoknak a műmájer gyökerek kellenek

2016. szept. 15. 20:31
 7/10 anonim ***** válasza:
53%

Nyilvánvalóan irigykedsz mert neked nincs barátnő...

Ja egyébképt csak annyit mondanék:a külső megfog a belső megtart....lehet neked sportos alakod meg jó munkahelyed de ha egy tahó,paraszt vagy,vagy egy unalmas figura akkor ne sírj ha nem jön össze semmi

2016. szept. 15. 21:34
 8/10 anonim ***** válasza:
Én pl 81kg vagyok (189cm) és imádnak a csajok, nem az kell nekik hogy 40kilós páva legyél hanem hogy tökös és benyomásos 17/f
2016. szept. 15. 22:21
 9/10 anonim ***** válasza:
Hmm attol hogy vezna nem biztos hogy 40 kg :D elvegre en is 90 kg vagyok es olyan mintha egy botsaska maszkalna azutcan
2016. szept. 15. 23:03
 10/10 anonim válasza:
Mert gyükherek, mint a f.szom!
2023. júl. 4. 19:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!