Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi ido utan ideális lefeküdnünk?
Egyénfüggő.:)
Ha komolyan gondolod vele, akkor valami annak szentelt pillanatban kell megtörténnie.
Nem csak random.
Ezt nem tudja elmondani senki sem, hogy mikor van már itt az "ideje".
Egyénfüggő és attól is függ, hogy mennyi idő alatt sikerül teljesen megnyílnotok egymás előtt.
attól függ a párod hogy áll hozzá. Együtt megbeszélitek, ha ő is szeretné, akkor nem lesz probléma, de ha még nem áll készen, akkor légy türelemmel.
én 2 hónapot vártam barátommal, és nem alakult jól, mert nem igazán voltam kész, sok aggodalom volt bennem.
Semmiképp se időpontot hozzatok össze, próbálkozz, ha nemet mond, akkor nem. Azt is csinálhatod, hogy felvezeted szépen lassan, és elragadja a vágy őt is, de ha kijelenti, hogy nem, akkor építsd fel fokozatosan, de ne azért ne ebből álljon minden beszélgetésetek/tettetek :DD
Ha ram hallgatsz akkor varsz meg par honapot. Lehet hogy ugy erzed nagy a szerelem, de 1 honap az semmi!
16 eves vagy, van idod meg mindenre nem minden a szex! Par honapot csak kibirsz...
Jézusom.. tudodmit várjál rá 10 évet végülis ne az ösztöneid alapján ítélj😂
Van aki fel ev utan erzi van aki 2 het utan ezert lenezni valakit lol
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!