Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » 16 éves fiú egy 12 éves...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

16 éves fiú egy 12 éves lánnyal nagyon beteg dolog?

Figyelt kérdés

Én vagyok a fiú..

(Általában) nem gerjedek rá a kislányokra, de totál azt hittem, hogy a csaj legalább 14-15 körül van, de MINIMUM 13.

Még nincs semmi, csak ismerkedünk, de kicsit úgy érzem, hogy békén kéne hagynom. Full értelmes a csaj, tehát nem az a naiv kislány típus, de mégis csak 12...

(Novemberben lesz 13, ha ez javít valamit a helyzeten (én pedig februárban leszek 17).)

2016. szept. 9. 15:29
 1/7 anonim ***** válasza:
29%
Nyugi, belefér. Tiniszerelem.
2016. szept. 9. 15:30
 2/7 anonim ***** válasza:
59%
én várnék még legalább 2 évet. :D
2016. szept. 9. 15:32
 3/7 anonim ***** válasza:
52%

Nyilván nem eljegyezni, vagy análba rakni akarod.

Ha szem előtt tartod azt, hogy kisebb, és nem lehet akármit csinálni, akkor simán működhet.

2016. szept. 9. 15:36
 4/7 anonim ***** válasza:
29%
Ugyanebben a helyzetben voltam...en is 12 voltam o pedig 16...es kedveltuk egymast nagyon is...de aztan egyikunk sem mert lepni...szerintem belefer de csak akkor ha nem baj hogy nem vaghatod rogton gerincre:)
2016. szept. 9. 15:52
 5/7 anonim ***** válasza:
56%
Nem tul egeszseges. Plane akkor ha az apja megtudja.
2016. szept. 9. 16:00
 6/7 Technokol Rapid ***** válasza:
64%
na erre mondom azt, hogy MIVAN?
2016. szept. 9. 16:02
 7/7 anonim ***** válasza:
13%
Szerintem beleférhet, ha helyén kezeled a dolgokat! Sok szerencsét! ;)
2016. szept. 9. 18:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!