Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
16 éves fiú egy 12 éves lánnyal nagyon beteg dolog?
Figyelt kérdés
Én vagyok a fiú..
(Általában) nem gerjedek rá a kislányokra, de totál azt hittem, hogy a csaj legalább 14-15 körül van, de MINIMUM 13.
Még nincs semmi, csak ismerkedünk, de kicsit úgy érzem, hogy békén kéne hagynom. Full értelmes a csaj, tehát nem az a naiv kislány típus, de mégis csak 12...
(Novemberben lesz 13, ha ez javít valamit a helyzeten (én pedig februárban leszek 17).)
2016. szept. 9. 15:29
2/7 anonim válasza:
én várnék még legalább 2 évet. :D
3/7 anonim válasza:
Nyilván nem eljegyezni, vagy análba rakni akarod.
Ha szem előtt tartod azt, hogy kisebb, és nem lehet akármit csinálni, akkor simán működhet.
4/7 anonim válasza:
Ugyanebben a helyzetben voltam...en is 12 voltam o pedig 16...es kedveltuk egymast nagyon is...de aztan egyikunk sem mert lepni...szerintem belefer de csak akkor ha nem baj hogy nem vaghatod rogton gerincre:)
5/7 anonim válasza:
Nem tul egeszseges. Plane akkor ha az apja megtudja.
6/7 Technokol Rapid válasza:
na erre mondom azt, hogy MIVAN?
7/7 anonim válasza:
Szerintem beleférhet, ha helyén kezeled a dolgokat! Sok szerencsét! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!