Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Supportot keresek lolban, van aki supportolna?
Figyelt kérdés
Van itt olyan gold 1-2 körüli ember aki supportolna?(Lányok előnyben mert egy kis kanos köcsög vagyok)2016. szept. 3. 23:07
2/5 anonim válasza:
Csak mert három kérdéssel ezelőtt beszéltek a szupportolásról, most eszedbe jutott hogy mi lenne ha így csajoznál?
Nem érzem effektívnek...
Nem vagyok nagy támogató, de egy Yolo szupportot bevállalok Sorakával. Ahogy látom egy Succubus jól jönne neked...
3/5 anonim válasza:
Az ember egyszer ír egy választ és azt feltétlen felkell használnia egy olyan retardnak, mint te -_-
4/5 A kérdező kommentje:
Csak úgy szólnék hogy a 2 kérdést ugyan az a retard tette fel
2016. szept. 3. 23:15
5/5 anonim válasza:
Szia én eleg jo supp vagyok silver de elbirom a goldot is mainek:taric,tahm,nau es treshel is tudok jatszani de nem annyira szeretem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!