Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
20 éves főiskolás egy 9. -es 15 éves lánnyal?
Na ezen én is nézek. Meghívtak volt középsulimba gólyatáborba, belémesett egy friss lányka. Nos, én elküldtem. Viszont nagyon komolyan viselkedik ami megtetszett benne, jó persze nem néz ki rosszul, de a kora miatt soha rá sem néztem úgy.
Őszintén, azzal fogott meg hogy sokat olvas, én kb az életem áttanulom.
Már 15 éves korom óta nekem az akivel összejöhetek 16 volt a minimum.
De az hogy szeret olvasni és vannak éljai, ráadásul komoly, ez megfogott. Gondolkodtam hogy azért ilyen mert ezt szeretem.
1# Ez megnyugtató:)
2# Nem tudom hogy azért ilyen-e mert tudja hogy ezt szeretem, nagyon sok embert ismerek, ezért bárkit kikérdez és úgy viselkedhet, de viszont első találkozásnál nem tudhatta.
3# Ok. Nem akarok kötekedni, de nem érdekel neked mire kéne, köze nincs a kérdéshez.
Felejtős!
Ha érett ember vagy, nem jössz össze egy 15 évessel, akkor sem, ha ő is érettebb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!