Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » 20 éves főiskolás egy 9. -es...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

20 éves főiskolás egy 9. -es 15 éves lánnyal?

Figyelt kérdés

Na ezen én is nézek. Meghívtak volt középsulimba gólyatáborba, belémesett egy friss lányka. Nos, én elküldtem. Viszont nagyon komolyan viselkedik ami megtetszett benne, jó persze nem néz ki rosszul, de a kora miatt soha rá sem néztem úgy.

Őszintén, azzal fogott meg hogy sokat olvas, én kb az életem áttanulom.

Már 15 éves korom óta nekem az akivel összejöhetek 16 volt a minimum.

De az hogy szeret olvasni és vannak éljai, ráadásul komoly, ez megfogott. Gondolkodtam hogy azért ilyen mert ezt szeretem.

2016. szept. 2. 21:21
 1/10 anonim ***** válasza:
83%
szerintem nem sok, én is 16/l vagyok, a barátom meg 21
2016. szept. 2. 21:22
 2/10 anonim ***** válasza:
81%
Figyelj, ha neked ez így rendben van, összeillenétek, akkor hajrá. Én szintén 20 évesként, azért 16 alattival nem jönnék össze.
 3/10 anonim ***** válasza:
0%
Nekem 15 éves max csak kefélni kéne egy jót
 4/10 A kérdező kommentje:

1# Ez megnyugtató:)

2# Nem tudom hogy azért ilyen-e mert tudja hogy ezt szeretem, nagyon sok embert ismerek, ezért bárkit kikérdez és úgy viselkedhet, de viszont első találkozásnál nem tudhatta.

3# Ok. Nem akarok kötekedni, de nem érdekel neked mire kéne, köze nincs a kérdéshez.

2016. szept. 2. 21:29
 5/10 anonim ***** válasza:
Tudom, hogy ez nagyon furcsa, de nálunk ez pont fordítva van így. Mikor összejöttünk a barátom még csak 14 volt én meg 19, de megfogott az hogy mennyire érett. Féltem, hogy mi lesz, de most már 3 éve együtt vagyunk 2 éve nálunk is lakik. És egyáltalán nem látszik rajta, hogy fiatalabb nálam. Szerintem nem csak a kor számít. 15 évesen már simán lehet valaki érett, de igazából te sem vagy annyira idős. Szerintem ez nem olyan sok korkülönbség.
2016. szept. 2. 21:34
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ha szimpi akkor egy próbát meg ér. Sok sikert.
2016. szept. 2. 21:36
 7/10 October15 ***** válasza:
100%
Felejtős, persze lehet itt fantáziálni arról, hogy hű de komoly 15 éves de lássuk be az egyedfejlődés makacs tény...
2016. szept. 2. 21:42
 8/10 anonim ***** válasza:
Mert neked baromi sok eszed van ha ide teszed fel a kérdést
2016. szept. 2. 21:46
 9/10 anonim ***** válasza:
ismerősöm is 15 évesen jött össze egy 20 éves fiúval, azt hittem kb két hét lesz az egész, de már majdnem egy éve együtt vannak
2016. szept. 2. 21:52
 10/10 anonim ***** válasza:

Felejtős!

Ha érett ember vagy, nem jössz össze egy 15 évessel, akkor sem, ha ő is érettebb...

2016. szept. 3. 11:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!