Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti egy 14 és fél éves lányhoz milyen idős fiúkat tudtok elképzelni?
Figyelt kérdés
2016. aug. 31. 14:42
2/12 anonim válasza:
Miert kellene fiu neki? Menjen szepen jatszani meg tanulni, az valo neki ebben a korban.
3/12 anonim válasza:
Igen minden 14 éves játszik biztosan..
4/12 A kérdező kommentje:
Egyetértek. És mikortól "szabad" neki?
2016. aug. 31. 14:59
6/12 anonim válasza:
Szerintem 15-16 éves korban érdemes randizni. Előtte nemigazan. Nincs értelme. Persze sokan már 12 évesen elkezdik amit nem értek mert szerintem hülyeség. De ez persze csak az én véleményem.
7/12 anonim válasza:
Komoly kapcsolatot semmilyen féle képen sem kellene ennyi idősen létrehoznia, az rossz irányba formálná a tudatát.
Persze szerintem ilyen idős korba 1-2 év korkülönbség még talán elmegy. Szóval szerintem max 16. De ezt ő érzi igazán. Ha neki egy 12 vagy 18 éves jön be akkor barátkozzon azzal.
8/12 anonim válasza:
Ez akkora marhaság, hogy tizenakárhány éves kor előtt még csak ne is érdeklődjön a másik nem iránt... ez ellent megy minden biológiai és pszichológiai elvvel.
Igen, bizonyított tény, hogy a tiniszerelmek komoly szerepet töltenek be az érett személyiség kialakulásában.
Nyilván egy 14 éves nem házasodni akar meg gyereket szülni, de attól még lehetnek érzései a saját életkori sajátosságainak megfelelően.
9/12 anonim válasza:
Az 5-osnek Nehogy Írj mert kamuzik a koráról, ő mar harmincas éveit járja!!
10/12 A kérdező kommentje:
Nem írtam ;) csak azért kérdeztem mert tetszik egy 16 éves fiú és nem tudtam hogy normális-e ez. És igen, nem komoly kapcsolatra gondoltam, mármint nem esküvőre, stb. :"D köszönöm a válaszokat, jöhet még ha gondoljátok :)
2016. aug. 31. 18:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!