Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lanyok tik a jó vagy a rossz fiúkra buktok?
Figyelt kérdés
Tudjátok mejik forma jön nektek be jobban az a tipikus rosszfiú izmos kpckahas menő stílus stb.
Vagy egy remdes laza srác .
2016. aug. 29. 22:00
11/17 anonim válasza:
"Szereti a tik a meggyeeeet..."🎵
13/17 A kérdező kommentje:
Itt most nem a helyesíráson van a hangsúj ,senki kedvéérr nemfogok helyesen írni csak azértis ,amúgymeg gondolom ellehetett olvasni azért nemvol annyira helytelenül irva ..
2016. aug. 30. 00:07
14/17 anonim válasza:
"Nekem kell egy rosszfiú, aki miattam jófiú, mellettem szépfiú, ha mókáról van szó kisfiú, ha az életről nagyfiú, de ha szerelemről férfi."
15/17 Tanácstalan Lány válasza:
Nekem tök mindegy hogy ha valaki nem ir helyesen csetben mert en meg ekezet nelkül irok sokszor de ki nem szarja le. En az a jókislany fajta vagyok de akaratlanul is bejönnek a menő izmos srácok de azok az egójuk miatt nem veszik eszre a hozzám hasonló normál lányomat akik nem cigiznek napi 24-ben és nem vihetők ágyba.
16/17 anonim válasza:
"En az a jókislany fajta vagyok de akaratlanul is bejönnek a menő izmos srácok de azok az egójuk miatt nem veszik eszre a hozzám hasonló normál lányomat akik nem cigiznek napi 24-ben és nem vihetők ágyba."
"normális lány"
17/17 anonim válasza:
Lehet hogy sietve írta a kérdést.. de aki logikussan gondolkozik annak mindegy.. a lényeg hogy megértik. És én szerintem ez egyénfüggő.. van akinek ez van akinek az ...a csajok többsége válogatós azt kell hogy írjam...19F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!