Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Esetleg valaki nekem tud segíteni ezt leküzdeni?
Szóval a helyzet a következő. Barátnőmmel 2 hónapot szüneteltünk (szerintem értelmetlenül?!) és most teljesen más lett... kb mint egy r.ibanc elkezdett cigizni is mellé.. másoknak írkálja hogy ez meg az bejön neki... meg hirtelen most jobban bejönnek neki a kockahasú fiúk (régebben pedig inkább a teltebbek jöttek be neki). nem mellesleg 18 éves !? az érettségi előtt még normális volt utána egyre többet járt el otthonról a barátaival.. kidobni nem tudom... már kb. közömbös nekem de kitörölni nem tudom... egyszer letiltottam de utána 2 napnál tovább nem bírtam.. tudom hogy kihasznál mert egyszer azt mondja hogy nem szeret máskor meg ön oda ölelni és mondja hogy folytassuk... mikor ott voltam ment el a barátaival és pénzt is kért tőlem.. én meg hü.lye adtam is neki. annyira papucsnak érzem magam pedig csak egy normális kapcsolatot akartam.. szerintetek mit csináljak, hogy ki tudjam végleg törölni és nem visszaesni mindig ?
16/f
Valakit úgy lehet a legjobban elfelejteni, ha másokkal beszélgetsz.
Lehetnek ezek a barátaid, a családod, vagy új emberek.
Próbáld meg elkerülni a társaságát, ne beszélj vele facebookon se. Szánalmasak az ilyen lányok..
-keress hobbit
-olvass könyveket a témáról (szakításról)
-tölts időt a saját barátaiddal/családoddal
-ismerkedj más lányokkal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!