Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Távkapcsolat Magyarország-romá...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Távkapcsolat Magyarország-románia esélyek?

Figyelt kérdés

na szóval,én és a barátnőm 1 éve vagyunk távkapcsolatban..ezidő alatt nem találkoztunk,voltak vitáink,hibák de megbeszéltük a dolgokat.Vannak terveink októberben találkozunk.Szóval,mennyi esélye van ennek a kapcsolatnak? nem szoktunk más véleményére adni.Meg mi tudjuk azt hogy a másiknélkül nem vagyunk képesek úgy semmire(ez tesztelve volt)

Azt úgy hozzá tenném hogy idén ( októberben) 4 napot leszek vele.

és meg fogom kérni a kezét( mielőtt valaki beszólna nem ő nem látja ezt az oldalt):D

mind a ketten 17 évesek vagyunk.

Hűtlenség semmi ilyesmi nem volt.

hogy honnan tudom? csak tudom:)

minden meg van ami egy hó kapcsolathoz kell.

csak ez a távolság.

na szerintetek?:) normális válaszra megy a zöld kéz

tudom sok hibával írtam,elnézést:)

egy vélemyént,választ és megoldást kérnék

2016. aug. 27. 10:57
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem mükődhet, ha tényleg szeretitek egymást. Én is Romániában élek, és a volt osztálytársam is így volt együtt egy fiúval, mondjuk ők találkoztak többször is egy év alatt. Két évet jártak, és a fiú ballagás után megkérte a lány kezét. A lány itt marad, itt folytatja az egyetemet, a fiú meg Pesten, de ettől függetlenül szeretik, biznak egymásban, úgyhogy müködhet.

A lány kérésről annyit, hogy 17 évesen egy év járás után még túl korai, de amúgy a kapcsolat müködő képes a véleményem szerint.

2016. aug. 27. 11:00
 2/7 A kérdező kommentje:
köszönöm a normális választ:)
2016. aug. 27. 11:02
 3/7 anonim ***** válasza:
Szia, hát ha egy év alatt 4 napig látjátok egymást, az nem életképes, az nem párkapcsolat. Én személy szerint nem bírnám.
2016. aug. 27. 11:14
 4/7 anonim ***** válasza:
Szerintem nem jó ötlet. Én is voltam hasonló távkapcsolatban, nagyon jól elbeszélgettünk neten meg telefonon egész nap, találkoztunk és úgy is jó volt, de igazán úgy ismernétek meg egymást ha együtt élnétek. szerintem várj még főleg ennyi idősen ne kérd meg a kezét. És akkor távházasság lesz? csak mondom hogy nálunk jó volt élőben is, de sokaknál ott kiderül hogy valamiért mégse illenek össze, hiába beszéltek sokat neten
2016. aug. 27. 11:14
 5/7 anonim ***** válasza:

Nekem a Budapest Amszterdam párkapcsolat 3 évig működött, bár azért mi többet találkoztunk, mikor távol voltunk, most mar együtt lakunk Amszterdamban

Szerintem várj meg a lánykeressel 17 év az nagyon fiatal ehhez

2016. aug. 27. 12:02
 6/7 anonim ***** válasza:
Erdély*
2016. aug. 27. 13:22
 7/7 pityu97 válasza:
Én is távkapcsolatba vagyok jelenleg, Erdély-Felvidék, most szeptember 15. találkozunk, utána megyek ki a szüleikkel oda lakni...Február 6.tól vagyunk együtt 5 hónapot chateltünk,hanghívás volt, július 5. találkoztunk legelőször. Hosszú az 5 hónap, de kibírtuk, most 18 nap múlva ismét találkozunk...Számomra nagyon lassan telik az idő, mintha sose jönne el az a nap...1 hónapot voltam kinnt náluk, szerintem működik!:) Sok sikert. Bocsi, ha az én sztorimat is leírtam
2016. aug. 28. 14:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!