Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Távkapcsolat Magyarország-románia esélyek?
na szóval,én és a barátnőm 1 éve vagyunk távkapcsolatban..ezidő alatt nem találkoztunk,voltak vitáink,hibák de megbeszéltük a dolgokat.Vannak terveink októberben találkozunk.Szóval,mennyi esélye van ennek a kapcsolatnak? nem szoktunk más véleményére adni.Meg mi tudjuk azt hogy a másiknélkül nem vagyunk képesek úgy semmire(ez tesztelve volt)
Azt úgy hozzá tenném hogy idén ( októberben) 4 napot leszek vele.
és meg fogom kérni a kezét( mielőtt valaki beszólna nem ő nem látja ezt az oldalt):D
mind a ketten 17 évesek vagyunk.
Hűtlenség semmi ilyesmi nem volt.
hogy honnan tudom? csak tudom:)
minden meg van ami egy hó kapcsolathoz kell.
csak ez a távolság.
na szerintetek?:) normális válaszra megy a zöld kéz
tudom sok hibával írtam,elnézést:)
egy vélemyént,választ és megoldást kérnék
Szerintem mükődhet, ha tényleg szeretitek egymást. Én is Romániában élek, és a volt osztálytársam is így volt együtt egy fiúval, mondjuk ők találkoztak többször is egy év alatt. Két évet jártak, és a fiú ballagás után megkérte a lány kezét. A lány itt marad, itt folytatja az egyetemet, a fiú meg Pesten, de ettől függetlenül szeretik, biznak egymásban, úgyhogy müködhet.
A lány kérésről annyit, hogy 17 évesen egy év járás után még túl korai, de amúgy a kapcsolat müködő képes a véleményem szerint.
Nekem a Budapest Amszterdam párkapcsolat 3 évig működött, bár azért mi többet találkoztunk, mikor távol voltunk, most mar együtt lakunk Amszterdamban
Szerintem várj meg a lánykeressel 17 év az nagyon fiatal ehhez
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!