Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Félek neki megmondani, hogy vége! Mit tegyek?
A barátnőm 16 éves és vele jártam kb 1 hónapig aztán szakítottunk..Rá 3 napra írt hogy ő engem szeret és nem tud elfelejteni,én meg mondtam,hogy próbálja meg
Másnap küldött képet az ereiről tiszta vér volt minden mindenhol elvágta es en ekkor rájöttem hogy szeretem őt és átmentem hozzá hogy nyugodjon le aztán jöttek a nyálas részek sírt mellettem a szemembe nézett😭😭😭
Én megcsókoltam és azóta együtt vagyunk újra
Ennek már fél éve,es en mar nem szeretem
Nekem o olyan mint a legjobb barátom...
De félek kimondani hogy a mi történetünknek véget ért,mert nehogy megint ez legyen belőle!
Most akkor mi legyen?😞
14/F
Nekem exbarátom volt olyan, hogy miután szakítottam vele, olyanokat mondott, hogy nem akar már élni, kb ő is az öngyilkossál fenyegetőzött, csak árnyaltan. Szánalomból egyszer újrakezdtem vele, de csak rosszabb lett, és én is pontosan azt éreztem, mint te, hogy nem merem otthagyni. Kicsit több, mint egy hónap telt el, és erőt vettem magamon, szakítottam, egy ideig írogatott még fb-n, én higgadtan kezeltem, majd már nem is beszéltünk. Örülök, hogy megszabadultam tőle! Légy bátor, és sok sikert!
/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!