Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy tini párkapcsolat mennyi ideig tart?
Figyelt kérdés
tudom azt fogjátok írni hogy változó , de leginkább mennyi ideig tart(legtöbb esetben).
Ha mégsem kapok választ erre akkor írjátok meg hogy a ti párkapcsolatotok mennyi ideig tartott?
És még annyi hogy egy 17 éves fiú vagyok(csak hogy tudjátok).
2016. aug. 25. 17:52
1/8 anonim 

válasza:

17/F voltam 15/L, és 2 év 5 hónapig tartott. Első kapcsolat volt.
2/8 anonim 

válasza:

15.eves lány vagyok barátom 17.eves es 1.ev 6.honap
4/8 anonim 

válasza:

A pillanat amikor nem vagy már tini, és nem tudsz válaszolni a kérdésre tapasztalat hiányában... Felbecsülhetetlen. *-* Bocsi;D
5/8 A kérdező kommentje:
köszönöm még várok válaszokat :)
2016. aug. 25. 19:07
8/8 anonim 

válasza:

Ameddig jól érzik magukat együtt. Lehet örökké. Vagy hát ameddig tinik,mert ha kinövik a "tini" jelzőt, akkor már ugye nem lesznek tinik. Szóval ez tökre változó, hogy kinek mennyi ideig tart egy párkapcsolata. Amíg szeretik egymást, és boldogok együtt. Nekem még nem vot párkapcsolatom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!