Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Egy tini párkapcsolat mennyi...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy tini párkapcsolat mennyi ideig tart?

Figyelt kérdés

tudom azt fogjátok írni hogy változó , de leginkább mennyi ideig tart(legtöbb esetben).

Ha mégsem kapok választ erre akkor írjátok meg hogy a ti párkapcsolatotok mennyi ideig tartott?

És még annyi hogy egy 17 éves fiú vagyok(csak hogy tudjátok).

2016. aug. 25. 17:52
 1/8 anonim ***** válasza:
17/F voltam 15/L, és 2 év 5 hónapig tartott. Első kapcsolat volt.
2016. aug. 25. 17:54
 2/8 anonim ***** válasza:
15.eves lány vagyok barátom 17.eves es 1.ev 6.honap
2016. aug. 25. 17:57
 3/8 anonim ***** válasza:
Másfél csodálatos év volt :)
2016. aug. 25. 18:07
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
A pillanat amikor nem vagy már tini, és nem tudsz válaszolni a kérdésre tapasztalat hiányában... Felbecsülhetetlen. *-* Bocsi;D
2016. aug. 25. 18:13
 5/8 A kérdező kommentje:
köszönöm még várok válaszokat :)
2016. aug. 25. 19:07
 6/8 anonim válasza:
1 ev 2honap :)
2016. aug. 25. 20:58
 7/8 anonim ***** válasza:
2 óra -_-
2016. aug. 26. 02:14
 8/8 anonim ***** válasza:
Ameddig jól érzik magukat együtt. Lehet örökké. Vagy hát ameddig tinik,mert ha kinövik a "tini" jelzőt, akkor már ugye nem lesznek tinik. Szóval ez tökre változó, hogy kinek mennyi ideig tart egy párkapcsolata. Amíg szeretik egymást, és boldogok együtt. Nekem még nem vot párkapcsolatom.
2016. aug. 26. 02:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!