Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Nagyon szerelmes vagyok egy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon szerelmes vagyok egy lányba. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Most itt van a településünkön.Annyira megfogott a szeme,mosolya,az arca.Ő Angliába született,és Angol nemzetiségű is.Anyanyelven tudok angol szinten.Nem merek neki szerelmet vallani.Nagyon sokat vagyunk eggyüt.Jelezte is már ő,hogy jó ember vagyok,stb...

Csak egy probléma lenne,hogy egy ilyen kapcsolat müködne vagy sem.

Előre is köszönöm a válaszokat!

13/f.

2016. aug. 23. 13:40
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Pfuuu, 13 évesen távkapcsolat? Az húzós... Bár, nem tudom kivenni a szövegből, ott is LAKIK a településeteken, vagy Angliában él? Ha ekkora a távolság ilyen fiatalon nem hiszem, hogy sokáig tartana, bár ma már ki tudja, egy próbát megérne. Majd max. skypeoltok. Szerintem valamit összekuszáltál annál a mondatnál, hogy "Anyanyelven tudok angol szinten", nem inkább anyanyelvi szinten tudok angolul? Csak félreértések elkerülése végett kérdezem.
2016. aug. 23. 13:45
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Bocsi, az lemaradt, hogy én mindenképp megpróbálnám, ha gyakran jár a településetekre, simán működhet.
2016. aug. 23. 13:47
 3/7 A kérdező kommentje:
Szia.Köszönöm,hogy normálisan válaszoltál.Angliába lakik.Az izgatottság miatt nem tudok fogalmazni,mert nincs olyan pillanat,hogy ne gondolnék rá.
2016. aug. 23. 13:47
 4/7 A kérdező kommentje:
Egy évben egyszer jönnek nyáron.De akkor egész nyáron itt vannak.
2016. aug. 23. 13:49
 5/7 A kérdező kommentje:
Csak akkor nagyon hiányozna :/
2016. aug. 23. 13:50
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Erre javasoltam a skypeot. Ott láthatod, és hallhatod a hangját, de rajtad múlik, hogy ez segítene-e.
2016. aug. 23. 13:54
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Srác szerintem próbáld meg MINDENKÉPP! Én elszalasztottam szívem hölgyét és nem kívánom neked azt az érzést mint amikor kiderül hogy neki már van egy szerelme :( Gyerünk haver ne legyél olyan hülye mint én itt az idő :P
2016. aug. 23. 15:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!