Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Talán csak "egy csaj" vagyok neki?
Micsoda kisregényt írtál egy teljesen egyszerű hétköznapi helyzetről. Csak egy random csaj vagy neki, akibe éppen üríthet és akit átvitt értelemben is szopathat, ha úgy tartja kedve.
Ha majd talál olyan lányt, aki komolyan érdekli, akkor kidob, addig meg használ.
"18 éves lány vagyok. Barátommal másfél hónapja vagyunk együtt..Hétvégénként találkozunk.Ő vette el a szüzességem."
Másfél hónapon belül?? Gratulálok (Y) Nem olvastam végig a kérdést, de nálad vannak simán erkölcsösebb lányok.
Szerintem nem szeret igazán téged. Féltékenykedni meg azért féltékenykedhet, mert egyrészt nem bízik önmagában, másrészt birtokolni akar. Nem szerelemből. Én akkor közöltem volna vele, hogy köztünk mindennek vége, amikor a haverja előtt "menőzött" a telefonban. Ez azért több a soknál, amit művelt! Lehet, hogy kicsit bepiált előtte, és játszotta a nagymenőt a haverja előtt. Ez gyerekes és bunkó is! Én a helyedben megbeszélném vele, elmondanám neki, hogy mekkora tajparaszt, és azt is közölném vele, hogy ha csak a szexre kellek neki, akkor nyugodtan keressen más "ágyast" magának.
Amúgy ha együtt vagytok, akkor mindig van szex is? Mert ha igen, vagy az esetek 99%-ában igen, akkor tuti csak ürítésre kellesz. Ha azért szoktatok együtt programokat is csinálni, sokszor van, hogy csak összebújva alszotok együtt, és ha szoktatok lelkizni is, akkor azért lehet, hogy valamennyire szeret is, de ha ilyet tesz, amit a haverja előtt csinált, akkor igazán akkor se szeret. Legalábbis nem becsül meg, nem tisztel. Márpedig a kölcsönös tisztelet nem ártana egy kapcsolatban!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!