Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz a kor korkülömbség?
Figyelt kérdés
Nos hát nem annyira tini kategória de azé na.szóval 18 vagyok és nem egy 13 évessel lánnyal vagyok hanem egy 22 éves nővel....akinek van egy 6 éves fia.de engem ez sem zavarna,tudom milyen apa nélkül felnőni és szívesen segítenék felnevelni :)2016. aug. 19. 04:24
2/10 anonim 

válasza:

16évesen szült... Az szép
De ha szereted akkor segíts csak neki nyugodtan:)
3/10 anonim 

válasza:

Ha szereted, és viszont szeret, akkor szerintem semmi akadálya.
5/10 anonim 

válasza:

18 evesen inkabb a kisocsed lehetne a gyereke... hidd el nekem, nagyon hamar rajossz am, hogy a 'segitenek felnevelni' az nem csak abbol all, hogy egyutt xbox-ozol vele, hanem kokemeny kiadasokkal jar, felelosseggel, tanulni kell majd vele iskola utan (mikozben te is eppcsak kiestel a sulibol). Mibol elnetek, kozmunkas-fizetesbol?
6/10 anonim 

válasza:

16 évesen annyi esze volt, hogy felcsináltatta magát?
Hajrá haver... de azért kérdezz rá, nincs e még 1-2 gyereke itt-ott, ettől-attól...
7/10 anonim 

válasza:

az nem annyira, viszont, hogy a különbséget m-mel írod az igen.
8/10 anonim 

válasza:

#7. Te se nagybetűvel kezdted a mondatot.
9/10 anonim 

válasza:

Önmagában a korkülönbség nem lenne gáz, az viszont igen, ha összejössz egy 22 éves egyedülálló anyával és pótapuka leszel.
Ha szerelmes vagy ebbe a lányba, akkor mi úgysem fogunk tudni lebeszélni, de ha egy lehetőség van rá, akkor ne pazarold el a következő éveidet egy ilyen kapcsolatra, mert semmi értelme. 18 évesen élvezd az életet és foglalkozz magaddal. Ráérsz gyereket nevelni 10-15 év múlva is. Addig ismerkedj lányokkal. 100%-ig biztos vagyok benne, hogy ennél a lánynál sokkal jobbat fogsz találni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!