Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Hogyan mondjam el neki?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan mondjam el neki?

Figyelt kérdés

Fiatalok vagyunk, mindketten picit 18 év alatt. A párom Most költözött több, mint 2000km-re. Előtte se laktunk túl közel, de gyakrabban tudtunk együtt lenni. Ő nagyon szerelmes belém, viszont én nem látom túl sok értelmét, hogy együtt legyünk. Nektek mi erről a véleményetek?

Ha esetleg ti is butaságnak gondoljátok, hogyan kellene közölnöm vele? Előre is köszi.

2016. aug. 18. 01:08
 1/2 anonim ***** válasza:
Mond meg neki oszinten:) talan meg azt is hogy azert engeded el, mert nem szeretned kinozni magadat es ot sem egymas nelkul. Fiatalok vagytok igazad van, nem szabad ilyen miatt vesztegetni az idotoket, nehezebben is talalkoznatok hogy kiskoruak vagytok meg..nehez lesz az eleje de ra fogtok jonni (ő is) hogy jobb lesz igy.
2016. aug. 18. 02:09
 2/2 anonim válasza:

Nos először is azt, hogy butaság-e csak te tudhatod. Amennyiben úgy érzed neméri meg a sok fáradozást, akkor nyilván az. De ha szereted, tiszta szívből és komolyan, akkor bizony küzdeni fogsz. Mint én. :)

Én 17 vagyok, a párom 18. Nyáron ismerkedtünk meg, 2 hónapot sülbe-főve együtt voltunk és augusztus elején utazott vissza Finnországba. Kint élnek évek óta családostul, csak a nyarat és a téliszünetet itthon töltik. Sokszor nekemis megfordult a fejemben, hogy talán nem fog működni, talán 2 hónap után vége lesz, talán közelebbit talál ésatöbbi. De arra jöttem rá, hogy ezek mind feltételes dolgok, viszont amit 100%-ra tudok állítani az az, hogy én is szeretem, ő is szeret. És ezt nem fogjuk eldobni. :) 3-4 hetente találkozunk, egyszer én utazok, egyszer ő jön haza. Júniusban pedig mindketten befejezzük az iskolát (idén érettségizünk) és onnantól kezdve szabadak az útjaink egymáshoz. :)

Valóban fiatalként nehezebb ezt megoldani, de én is ezért kerestem iskola mellé diákmunkát, hogy a repülőjegy árát minden hónapban kifizessem magamnak.

Nem tudom milyen komoly a kapcsolatotok, de mi már az elején azt éreztük, hogy nekünk találkoznunk kellett. Első nagy szerelem mindkettőnknek, lehet rengeteg nehézséggel fog járni és lehet megfogom bánni később, de nem így akarok élni. Lassan 3 hete nem láttam, másfél hét múlva repülök ki hozzá de eddig egyáltalán nem érzem "nehéznek". Hiányzik, de fent tartjuk a kommunikációt minden nap, ez sokat segít.

17L

2016. aug. 18. 09:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!