Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek hogy az apám megengedje ezt?
Figyelt kérdés
A barátommal két hónapja együtt vagyunk. Úgy gondolom hogy ideje lenne már bemutatnom itthon, és úgy gondoltam hogy itthon megnéznénk a pasimmal egy filmet utána. De az apám nem hiszi el, hogy mi csak filmezni szeretnénk, és semmi többet. Mit tegyek? Mind ketten 15 évesek vagyunk2016. aug. 16. 22:07
1/8 anonim válasza:
Nézze ő is a filmet. Vagy nyitott ajtóval filmezzetek. Mond neki hogy 15 évesen még nem akarsz szexuális kapcsolatot létesíteni, és gyereket sem akarsz mert még te is az vagy.
2/8 anonim válasza:
Az apák problémásakxd beszéljen vele a barátod:) mondja el mik a szandekaitokxd 17/L
3/8 A kérdező kommentje:
Mindig nyitva van a szobám ajtaja, és egyáltalán nem szereti azokat a filmeket, amiket mi néznénk :D És ha le annyira le akarnánk feküdni, ő sem hiheti, hogy akkor tesszük mikor ő is itthon van.
2016. aug. 16. 22:16
4/8 anonim válasza:
Mutasd be neki és ha neki is szimpatikus akkor valószinüleg megengedi és még vész esetén még azt is mondhatjátok h nem akartok még szexuális életet :) (nekem igy sikerült csak az akkori barátnőmet mutattam be)
5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!:) Mindenkinek ment a zöld mancs:)
2016. aug. 16. 22:36
6/8 anonim válasza:
én anno elküldtem őket a pi..ba otthonról, aztán hazavittem az akkori nőmet:)
8/8 anonim válasza:
2 hónap után szerintem illik bemutatni a szülőknek. Először ismerjék meg a szüleid, esetleg hagyd kettesben apuddal a párod és meglátjátok anyuddal, hogy hogy jönnek ki.
Ez a filmezés dolog meg a szokásos. Mi filmezésnél nem feküdtünk le, akkor is itthon voltak a szüleim, de mikor itt aludt a barátnőm akkor viszont lefeküdtünk. De persze diszkréten.
Értesd meg először anyukáddal, hogy nem akartok még lefeküdni, majd később. Ha Ő segítőkész lesz, akkor apuddal megbeszélik.
18/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!