Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zsombor1969 kérdése:
Szerintetek jó ez az érv? , megállja a helyét?
Figyelt kérdés
Én azért nem akarok kapcsolatot, mert szerintem nem tudnék feldolgozni egy szakítást.2016. aug. 16. 01:43
1/4 anonim válasza:
Szerintem ez gyengének tüntet fel. Inkább mondd meg simán, hogy nem akarsz kapcsolatot. Vagy a jó öreg hazugságot, "most nem akarok párt, jobb nekem egyedül". Vagy a "más tetszik" hazugság is be szokott válni :)
2/4 A kérdező kommentje:
Felreerted. Nem ezzel rázok le valakit, hanem ez a "filozófiám" a kérdés arról szól hogy van ennek értelme?
2016. aug. 16. 02:25
3/4 anonim válasza:
Igen, akkor félre értettem. De ennyiben igazam volt, szerintem ez tényleg inkább gyengeség. Inkább meg se próbálod. Jobb keresztül menni az összes fájdalmon, és akadályon, mert utána jobban lehet tanulni. De ha meg se próbálod,az olyan mintha feladnád.
4/4 A kérdező kommentje:
Koszi szépen! ;)
2016. aug. 16. 03:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!